Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici: Le acord vreo doua saptamani celor din opozitie pentru a-si dovedi incompetenta

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Le acord vreo doua saptamani celor din opozitie pentru a-si dovedi incompetenta

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, sustine ca in doar doua saptamani reprezentantii Opozitiei isi vor demonstra incompetenta si afirma ca realizarile PSD nu pot fi egalate. Vor face ca nava, adusa pe linia de plutire prin masurile luate in timpul guvernarii PSD, sa fie din nou in pericol de a esua, sustine Teodorovici. continuă pe Adevărul

EUGEN TEODOROVICI: Le acord vreo doua saptamani celor din opozitie pentru a-si dovedi incompetenta

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, sustine ca in doar doua saptamani reprezentantii Opozitiei isi vor demonstra incompetenta si afirma ca realizarile PSD nu pot fi egalate. Vor face ca nava, adusa pe linia de plutire prin masurile luate in timpul guvernarii PSD, sa fie din nou in pericol de a esua, sustine Teodorovici.

Teodorovici: Le acord vreo doua saptamani celor din opozitie pentru a-si dovedi incompetenta

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, sustine ca in doar doua saptamani reprezentantii Op.

Cainele care a emotionat toata Romania. De doua saptamani nu se misca din locul in care a murit un tanar

Un caine a emotionat toata Romania, dupa ce a stat timp de doua saptamani in locul in care un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata, in urma unui cumplit accident rutier. Cei care l-au vazut i-au construit un adapost in apropiere si i-au dat de mancare, insa in ultimele zile patrupedul nu s-a .

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea se incalzeste din 9 octombrie, iar temperaturile vor ajunge la 25 de grade

Meteorologii anunta vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada din an in primele zile a prognozei pe doua saptamani, in schimb de pe 9 octombrie se va incalzi, temperaturile ajungand pe 14-15 octombrie chiar si la 25 de grade, in Banat, Crisana. in ultimele zile de prognoza, vremea se va racori usor. Vor fi ploi locale, in general slabe, cu probabilitatea mai ridicata de aparitie in prima zi, in intervalul 10-12 octombrie, precum si in unele zile ale celei de-a doua saptamani.

VREMEA. Anuntul ANM! Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va incalzi pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, dupa o perioada in care valorile termice scazusera semnificativ la nivelul intregii tari, se arata in prognoza Administratiei.

Doua partide importante din Campionatul Mondial de rugby, anulate din cauza taifunului Hagibis

Doua partide de rugby din cadrul Campionatului Mondial din Japonia au fost anulate, joi, din cauza taifunului Hagibis care va lovi aceasta tara la sfarsitul saptamanii, anunta BBC. Mai exact, este vorba de.

Doua partide importante din Cupa Mondiala de rugby, anulate din cauza taifunului Hagibis

Doua partide de rugby din cadrul Cupei Mondiale din Japonia au fost anulate, joi, din cauza taifunului Hagibis care va lovi aceasta tara la sfarsitul saptamanii, anunta BBC. Mai exact, este vorba de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )