Libnet.ro
UNICEF

21:47

Teodorovici promite masuri pentru trecerea BVB la statutul de piata emergenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodorovici promite masuri pentru trecerea BVB la statutul de piata emergenta

Partidul Social Democrat PSD) va publica, la finalul lunii august sau inceputul lunii septembrie a acestui an, o serie de masuri si pasi de parcurs care sa asigure trecerea pietei noastre de capital, care se afla in prezent in categoria pietelor de frontiera, la statutul de emergenta, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici promite masuri pentru trecerea BVB la statutul de emergenta

Partidul Social Democrat PSD) va publica, la finalul lunii august sau inceputul lunii septembrie a acestui an, o serie de masuri si pasi de parcurs care sa asigure trecerea pietei noastre de capital, care se afla in prezent in categoria pietelor de frontiera, la statutul de emergenta, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei conferinte de presa.

Teodorovici promite masuri pentru trecerea la piata emergenta

Partidul Social Democrat va face publice in luna august o serie de masuri si pasi de parcurs care sa duca la atingerea statutului de piata emergenta de catre Bursa de Valori Bucuresti BVB), a declarat astazi, ministru Finantelor Publice Eugen Teodorovici.

Regrete pentru trecerea in nefiinta a domnului Virgil Anastasiu

Profund indurerati, exprimam regretele noastre la trecerea in nefiinta a Domnului Virgil Anastasiu. Domnul Anastasiu a avut o contributie importanta la reluarea activitatii pietei de capital romanesti dupa revolutia din anul 1989 si a fost primul vice-presedinte al Comitetului Bursei de Valori Bucuresti, ales in anul 1995.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )