Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vicepresedinte Pro Romania: Daca nu sunt bani de pensii, luati de la partide!

Adevărul Adevărul,
Vicepresedinte Pro Romania: Daca nu sunt bani de pensii, luati de la partide!

Emilia Meirosu, deputat Pro Romania, sustine ca, in realitate, nu sunt bani pentru legea pensiilor sustinuta de tandemul PSD -ALDE si se incearca pacalirea pensionarilor, prin aceasta amanare pana dupa alegerile din 2020. continuă pe Adevărul

Anunt soc al autoritatilor: Nu mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

Emilia Meirosu, deputatul Pro Romania, sustine ca, in realitate, nu sunt bani pentru legea pensiilor sustinuta de tandemul PSD -ALDE si se incearca pacalirea pensionarilor, prin aceasta amanare pana.

Partidul lui Ponta, propunere ipocrita: Banii primiti de la AEP pentru campanie sa fie donati catre spitale. in mandatul lui Banicioiu a avut loc criza cu pacientii arsi la Colectiv

Ramasi fara bani de la bugetul de stat pentru ca fac parte dintr-un partid nou infiintat, liderii PRO-Romania lanseaza o propunere ipocrita catre formatiunile parlamentare care beneficiaza de fonduri pentru.

PRO ROMANIA: Ministrul Muncii trebuie sa isi dea demisia urgent

Guvernul umileste copiii cu dizabilitati si familiile acestora pentru ca a permis cu buna stiinta situatia in care multi dintre asistentii personali sa fie concediati, dupa ce nu a alocat niciun ban in bugetul de anul acesta pentru plata acestor indemnizatii, sustin reprezentantii Pro Romania intr-un comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

Pro Romania propune partidelor ca banii primiti de la AEP sa fie donati spitalelor

Pro Romania lanseaza un apel catre partide sa doneze sectiilor de oncologie ale spitalelor banii primiti de la Autoritatea Electorala Permanenta pentru campania electorala, a declarat, astazi, prim-vicepresedintele Pro Romania, Nicolae Banicioiu, conform Agerpres.

Nicolae Banicioiu: Pro Romania va dona banii de campanie catre spitale. Propunem celorlalte partide sa-si dea mana si sa faca la fel

Prim-vicepresedintele Pro Romania, Nicolae Banicioiu, a propus partidelor ca banii primiti de la Autoritatea Electorala Permanenta AEP) pentru campania electorala sa fie donati sectiilor de oncologie ale spitalelor. Acesta a mai adaugat ca indiferent de deciziile celorlalte partide, Pro Romania va dona suma respectiva.

PRO Romania: Ministrul Muncii trebuie sa isi dea demisia urgent

Partidul PRO Romania sustine ca Guvernul umileste copiii cu dizabilitati si familiile acestora pentru ca a permis cu buna stiinta situatia in care multi dintre asistentii personali sa fie concediati, dupa ce nu a alocat niciun ban in bugetul de anul acesta pentru plata acestor indemnizatii.

Deputatul PSD de Arges Nicolae Georgescu s-a inscris in Pro Romania

Nicolae Georgescu, deputat PSD de Arges, s-a inscris in partidul Pro Romania, condus de fostul premier Victor Ponta.

PSD mai pierde un deputat. Georgescu s-a inscris in Pro Romania

Liviu Dragnea mai pierde un deputat, cu doar o luna inainte de alegerile auroparlamentare. Deputatul de Arges, Nicolae Georgescu, a demisionat din PSD si s-a inscris in Pro Romania. Astazi, am decis sa.

MIHAI TUDOSE: Pro Romania nu va participa la votul privind modificarile Codurilor penale

Parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul din Camera Deputatilor asupra proiectelor de modificare a Codurilor penale si nici la votul unei eventuale restructurari a Guvernului, a anuntat, astazi, vicepresedintele partidului Mihai Tudose.

Tudose: Pro Romania nu va participa la votul pentru modificarea Codurilor Penale. Actuala putere sa si le asume

Parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul din Camera Deputatilor asupra proiectelor de modificare a Codurilor penale si nici la votul unei eventuale restructurari a Guvernului, a anuntat, duminica, vicepresedintele partidului Mihai Tudose.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )