Libnet.ro
UNICEF

09:01

Mai multi romani au avut acces la internet in 2018 comparativ cu 2017

B1 B1,
Mai multi romani au avut acces la internet in 2018 comparativ cu 2017

Un procentaj de 72,4%, dintre gospodariile din Romania au acces la reteaua de internet de acasa,cu 3,8% mai mult comparativ cu anul trecut, se arata in datele publicate, joi, de Institutul National de Statistica. continuă pe B1

Tot mai multi romani au inceput sa fiarba bananele. Care este motivul

Vrei sa ai un somn mai bun? Incearca aceasta reteta de ceai de banana si scortisoara. Ingrediente: 1 banana 1 varf de cutit de scortisoara 1 oala mica cu apa Mod de preparare: Se taie capetele.

Tot mai multi romni din mediul rural au acces la internet fix: 1,5 milioane de conexiuni, n crestere pentru al doilea semestru consecutiv

Decalajul dintre urban si rural in privinta accesului la internet fix continua sa se reduca: numarul de conexiuni de internet fix din mediul rural a depasit 1,5 milioane conexiuni in prima jumatate a acestui an, inregistrand un ritm de crestere de 8% pentru al doilea semestru consecutiv, a anuntat miercuri arbitrul telecom ANCOM). Circa o treime dintre conexiunile din rural permit viteze de peste 100 Mbps, in crestere cu 32% in prima jumatate a anului 2018, precizeaza autoritatea. in total erau 4,9 milioane de conexiuni la internet fix in Romania la jumatatea acestui an, in crestere semestriala cu 3,6%.

Klaus Iohannis a semnat decretul! Au fost eliberati din functie mai multi judecatori

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat, joi, din functie, mai multi judecatori, ca urmare a pensionarii. Seful statului a semnat decretul privind eliberarea din functie, incepand cu 7 decembrie, a.

FMI: Tot mai multi britanici regreta Brexit-ul

Tot mai multi britanici regreta iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), conform directorului Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, relateaza AFP.

Bulgaria: 8,4 milioane de turisti straini, cei mai multi din Romania, Grecia, Germania, Turcia si Rusia

Peste 8,4 milioane de turisti au vizitat in primele zece luni din acest an Bulgaria tara a carei populatie este de aproximativ sapte milioane), o crestere de 5% fata de 2017, cei mai multi vizitatori straini fiind din Romania, Grecia, Germania, Turcia.

InExtenso, marca proprie de fashion a Auchan, lanseaza o colectie capsula in colaborare cu mai multi designeri europeni

Auchan a lansat de curand noua colectie capsula a brandului InExtenso, un proiect al Laboratorului International InExtenso in cadrul caruia mai multi designeri europeni au concepute tinute de gala si sport. Retailerul francez extinde astfel conceptul.

Supermarketurile si magazinele care ofera reduceri, cele mai cautate de romani

Supermarketurile au avut cea mai dinamica crestere in cota de piata in perioada ianuarie-septembrie 2018, pe locul al doilea situandu-se magazinele de tip discount, care au avut a doua cea mai mare crestere a cotei de piata.

Greseala pe care o fac tot mai multi romani atunci cand cumpara obiecte traditionale

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, ne-a declarat ca mesterii populari au disparut, iar cei care vand in targurile de profil sunt mici meseriasi care fac niste obiecte artizanale. De celalta parte, nici clientii nu prea stiu ce sa alega. Folosesc la masa farfuriile pentru decorarea locuintelor.

A murit in tren dupa un gest banal. Multi romani au facut asta, fara sa realizeze pericolul

O femeie din Anglia si-a gasit sfarsitul in timpul unei calatorii cu trenul. La un moment dat, femeia a scos capul pe geam, insa s-a lovit puternic. Femeia a suferit rani grave la cap. Ceilalti.

Noua orase exotice unde poti emigra si trai cu mai putin de 1.000 euro pe luna

Tot mai multi romani tineri se hotarasc sa plece in strainatate si sa ia de la capat viata intr-o alta tara. La mare cautare sunt orasele exotice, in care oricine se poate descurca cu sume cuprinse intre 500 si 1. 000 de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )