Libnet.ro
UNICEF

19:47

Viorica Dancila are un nou consilier de stat pentru mediul de afaceri: Ramona Ioana Bruynseels, fosta secretar de stat n SGG, eliberata din functie chiar de actualul premier, n ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila are un nou consilier de stat pentru mediul de afaceri: Ramona Ioana Bruynseels, fosta secretar de stat n SGG, eliberata din functie chiar de actualul premier, n ianuarie

Ramona Ioana Bruynseels, fosta Lohan, a fost una dintre primele persoane pentru care Viorica Dancila a semnat decizii de eliberare din functie dupa preluarea mandatului de premier. Acum, aceasta revine in Guvern. Potrivit unei decizii a actualui premier publicate luni in Monitorul Oficial, a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al Guvernului. Se va ocupa de relatia cu mediul de afaceri, potrivit unor surse guvernamentale. Vezi cine este Ramona Ioana Bruynseels. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Suntem apreciati la Bruxelles si pregatiti pentru preluarea presedintiei rotative a UE

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Be EU ca Romania este pregatita sa preia presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Am avut o discutie in cadrul Colegiului Comisarilor.

Viorica Dancila, anunt important pentru romani: in tara noastra vor fi create mii de locuri de munca noi

Premierul Viorica Dancila a declarat, la ceremonia de luni de inmanare a unor acorduri de finantare pentru stimularea investitiilor, ca 14 proiecte de investitii vor fi finantate din bugetul de stat, cu circa 86.

Premierul Viorica Dancila vine in Parlament chiar in ziua depunerii motiunii: De ce a fost convocata aceasta (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se va prezenta miercuri in plenul Parlamentului unde urmeaza a tine un discurs privind priorizatile pe care le are Romania de la 1 ianuarie cand preia presedintia Consiliului Uniunii.

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi intr-un interviu difuzat de Antena 3, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la finalul mandatului actualului CE.

Premierul Viorica Dancila: Depunem actele pentru realizarea spitalelor, pana la sfarsitul acestui an

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca Guvernul va depune actele pentru realizarea a trei mari spitale, pana la sfarsitul acestui an. Pentru aceste unitati.

Premierul Viorica Dancila, informatii de ultima ora despre autostrazi. Ultimatum pentru seful CNAIR

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca infrastructura Romaniei este o preocupare a romanilor si ca anul acesta ar trebui sa se incheie lucrarile pentru 100 de.

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Be EU, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la.

Viorica Dancila prezinta miercuri, la ora 14,00, prioritatile presedintiei Romniei la UE

Premierul Viorica Dancila va prezenta miercuri, in fata Parlamentului, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Europei, a anuntat marti presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

Viorica Dancila, despre afirmatiile lui Klaus Iohannis:A venit cujigniri care nu trebuie facute de nimeni. Nu numai impotriva primului ministru, ci impotriva oricei femei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca s-a simtit jignita de Klaus Iohannis, dupa ce acesta a refuzat desemnarea noilorministri la Dezvoltare si Transporturi. Daca domnul presedinte va dori.

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Luam in calcul OUG pentru Codurile Penale

A fost sedinta cruciala la PSD. Liviu Dragnea a discutat, luni, cu premierul Dancila si liderii PSD strategia pentru a stopa plecarile din partid, dar si ce vor face cu refuzul lui Iohannis de a remania doi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )