Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANALIZA Pandemia a produs cel mai mare soc in sectorul energiei din ultimii 70 de ani. Impactul pentru viitorul industriei

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Pandemia a produs cel mai mare soc in sectorul energiei din ultimii 70 de ani. Impactul pentru viitorul industriei

Pandemia a produs cel mai mare soc in sectorul energiei din ultimii 70 de ani, arata o analiza a PwC Romania, care estimeaza ca cererea globala de energie va scadea cu 6% in acest an, de sapte ori mai mult decat in criza financiara din 2009. continuă pe Adevărul

OPINII Pandemia a produs cel mai mare soc in sectorul energiei din ultimii 70 de ani

In ultimele luni, sectorul energetic a suferit un dublu soc: din cauza pandemiei COVID-19 si a perturbarii pietei petrolului pe fondul prabusirii cererii si al surplusului de oferta.

Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide. Cum arata si cat costa o camera pe noapte

Romanii au de acum in vizor un nou loc de cazare. Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide! Cum arata si ce preturi sunt pentru o noapte? Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide! Preturi Romanii care si-au luat concediu in ultima luna a verii se bucura acum de .

Dana Budeanu se implica in alegeri: S-a deschis cel mai mare bordel politic din Romania

Dana Budeanu a ales sa se implice in alegerile locale anuntate a avea loc pe 27 septembrie. in cadrul emisiunii Verdictul, disponibila online, vedeta le promite fanilor dezvaluiri incendiare, chiar daca va fi nevoita sa le strice ploile politicienilor. S-a deschis cel mai mare bordel politic din Romania, anunta Budeanu.

Gruia Stoica a preluat platforma RAFO, unde va dezvolta cel mai mare centru logistic pentru containere si produse petroliere

Compania Roserv Oil, parte a Grupului GRAMPET, a achizitionat platforma industriala a rafinariei RAFO Onesti, in cadrul unei proceduri publice de valorificare, coordonata de Casa de Insolventa Transilvania CITR). Tranzactia de vanzare a activului afost finalizata conform strategiei de valorificare aprobate de creditorii RAFO Onesti, in cadrul procedurii de insolventa, cu obiectivul de a dezvolta cel mai mare centru logistic din Moldova, spun reprezentantii CITR.

Avem cel mai mare numar de pensii de serviciu din MAI, din ultimii trei ani. Cati bani iau lunar beneficiarii

Aproape 71. 000 de romani primesc pensie de serviciu de la Ministerul de Interne, numarul acestor beneficiari, care au incasat banii in luna iunie, fiind cel mai mare din anul 2017 si pana in prezent.

Coronavirus in lume: China inregistreaza cel mai mare numar de imbolnaviri din aprilie si pana acum

Numarul total de cazuri de infectii cu noul coronavirus a ajuns luni la 16. 289, din care 10. 052 sunt pacienti vindecati, in timp ce 652. 256 de oameni si-au pierdut viata, potrivit worldometers. info. China a inregistrat luni 61 de noi cazuri de infectii cu coronavirus, cel mai mare numar de cazuri confirmat din aprilie si pana acum. ------------------------21:39 Carantina: Operatorul turistic TUI anuleaza sederile britanicilor in Spania pana pe 9 august21:19 Le Figaro: Covid-19: Romanii, aratati din ce in ce mai mult cu degetul21:01 SUA: Planul de ajutor economic: batalia democratilor si republicanilor pentru banii dati somerilor20:41 Vaccinul Moderna COVID-19 ar putea fi gata de utilizare pana la sfarsitul anului, afirma SUA.

CORONAVIRUS |Coreea de Sud: Cel mai mare bilant zilnic de noi imbolnaviri de la sfarsitul lunii martie

Coreea de Sud a raportat sambata 113 noi cazuri de coronavirus, cea mai mare crestere zilnica de infectari inregistrata din data de 31 martie. Astfel, bilantul total al imbolnavirilor de SARS-CoV-2 pe.

Cel mai ambitios studiu despre ADN ne-ar putea arata adevaratul traseu al sclaviei

In contextul actual al scandalurilor pe teme rasiale, cercetatorii fac descoperiri cel putin interesante. Oamenii de stiinta de la o companie de genetica au publicat cel mai mare studiu ADN.

Cum s-a schimbat viata in cel mai nordic oras din lume, locul unde acum cateva zile temperatura a atins un record de 21,7 grade

Longyearbyen are 2. 300 de locuitori si este considerat cel mai nordic oras din lume, fiind cea mai mare asezare din arhipelagul norvegian Svalbard. Este unul dintre locurile unde clima s-a schimbat cel mai mult in lume in ultimii 40 de ani, iar asta se vede in multe aspecte ale vietii de zi cu zi, fie ca este vorba de cladirile care se prabusesc in permafrost sau de numarul tot mai mare de avalanse. Amanunt interesant, in Svalbard sunt interzise pisicile, pentru a proteja fauna locala, si tot acolo ursii polari sunt atat de numerosi, incat oamenii nu au voie sa se aventureze in afara localitatilor decat daca sunt inarmati.

El Pais: Numarul deceselor provocate de coronavirus in Spania ar putea fi cu 60% mai mare decat cel oficial

Numarul deceselor provocate de Covid-19 in Spania ar putea fi cu 60% mai mare decat bilantul oficial de 28. 432 de morti, potrivit unei investigatii publicate duminica de cotidianul El Pais, citeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )