Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aproape jumatate din companii vor sa-si mentina angajatii cu munca de acasa

Adevărul Adevărul,
Aproape jumatate din companii vor sa-si mentina angajatii cu munca de acasa

Aproape jumatate dintre companii intentioneaza sa introduca permanent munca de acasa pentru rolurile care permit acest lucru, se arata intr-un sondaj realizat de PwC in 24 de tari. continuă pe Adevărul

Una din doua firme mici din Romania traieste din banii actionarilor Circa jumatate din firme au prelungit termenele de plata a facturilor, ca sa nu ramana fara cash (sondaj)

Peste jumatate din firmele mici iau in calcul un comision de pana la 3% din valoarea facturii ca sa isi incaseze banii la timp, arata un sondaj realizat in randul antreprenorilor la comanda Omnicredit, o platforma fintech de microfinantare din Romania. O parte semnificativa dintre antreprenorii romani si-au acoperit nevoile de finantare recurgand la fondurile proprii si doar 11% au facut reduceri de personal, mai arata datele sondajului. insa majoritatea este reprezentata de cei 46% care si-au pus imaginatia la treaba si au aplicat diverse solutii pentru a-si asigura fluxul vital de numerar, de regula in diferite combinatii de masuri. Cel mai adesea, a fost vorba de prelungirea termenelor de plata catre terti, masura dublata adesea de reducerea cheltuielilor de personal, ori de apelul la sprijin financiar din partea familiei sau a prietenilor.

STUDIU: 70% din angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului

Sapte din zece angajati romani 70%) vor sa continue sa lucreze de acasa cateva zile pe saptamana, dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, arata un studiu Colliers International, publicat luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )