Libnet.ro
UNICEF

15:01

Comertul in era post COVID: ce alimente ar putea fi evitate de frica infectarii si cum se va schimba retailul alimentar

Adevărul Adevărul,
Comertul in era post COVID: ce alimente ar putea fi evitate de frica infectarii si cum se va schimba retailul alimentar

Severitatea impactului COVID-19 asupra sectorului de retail a depins de categoriile in care activeaza companiile, de exemplu alimentar, fashion, mobilier, electronice, si de extinderea retelei de magazine, sustin expertii PwC Romania. continuă pe Adevărul

COMERTUL IN ERA POST COVID-19 Cum ar putea schimba actualele evolutii fata retailului alimentar

Severitatea impactului COVID-19 asupra sectorului de retail a depins de categoriile in care activeaza companiile, de exemplu alimentar, fashion, mobilier, electronice, si de extinderea retelei de magazine.

Comertul in era post COVID-19: cum ar putea schimba actualele evolutii fata retailului alimentar

Severitatea impactului COVID-19 asupra sectorului de retail a depins de categoriile in care activeaza companiile, de exemplu alimentar, fashion, mobilier, electronice, si de extinderea retelei de magazine. in timp ce retailerii nonalimentari se confrunta cu inchideri de magazine si pierderi masive de venituri in aceasta perioada, la celalalt capat al spectrului, hipermarketurile si supermarketurile au avut de castigat, trecand de la cumparaturile de panica, la stabilizarea operatiunilor, mentinerea lanturilor de aprovizionare si dezvoltarea de noi canale, precum comertul online si livrarile acasa. Spre deosebire de retailerii nonalimentari, care aveau o experienta mai mare in online, pentru multe din retelele de supermarketuri si hipermarketuri ecommerce-ul era abia la inceput iar aceasta criza le-a accelerat planurile de digitalizare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )