Libnet.ro
UNICEF

11:02

Industria de media si divertisment din Romania isi va contracta rata de crestere in 2020 din cauza pandemiei COVID-19

Adevărul Adevărul,
Industria de media si divertisment din Romania isi va contracta rata de crestere in 2020 din cauza pandemiei COVID-19

Rata de crestere a industriei de media si divertisment din Romania se va reduce in acest an la 0,26%, de la peste 8% in 2019, ca urmare a restrictiilor impuse de pandemia COVID-19, valoarea pietei urmand sa atinga 2,613 miliarde euro, conform celei de-a 21-a editii a raportului PwC Global Entertainment Media Outlook 2020-2024 GEMO). Estimarile arata o revenire a cresterii din 2021 la o rata anuala medie de 6,76% pana in 2024. continuă pe Adevărul

Industria de media si divertisment din Romania isi va contracta rata de crestere in 2020 din cauza pandemiei COVID-19

Rata de crestere a industriei de media si divertisment din Romania se va reduce in acest an la 0,26%, de la peste 8% in 2019, ca urmare a restrictiilor impuse de pandemia COVID-19, valoarea pietei urmand sa atinga 2,613 miliarde euro, conform celei de-a 21-a editii a raportului PwC Global Entertainment and Media Outlook 2020-2024 GEMO).

Studiu: Mai mult de jumatate dintre parintii din Romania isi doresc revenirea copiilor la scoala

Potrivit unui studiu comandat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, mai mult de jumatate dintre parintii din Romania prefera sa isi duca copiii la scoala. Aproape un sfert din acestia sunt de acord.

Locul de vis din Romania care nu e pe internet. in ce judet se afla si ce poti vedea aici

In Romania inca exista locuri parca atinse dedivinitate, nedescoperite in totalitate. Multe dintre ele au radacini seculare, atat ca existenta fizica, cat si ca mit in folclorul romanesc. Printre aceste locuri unice in lume, se afla si o locatie numita Focul Viu de la Lopatari. Locul de vis din Romania care nu e pe internet .

Cum vrea Selly sa schimbe sistemul de invatamant din Romania

Dupa ce a terminat liceul si a luat Bacalaureatul cu o nota mare, vloggerul Selly si-a propus sa schimbe sistemul de invatamant din Romania. A realizat in acest sens o scrisoare deschisa cate Ministrul Educatiei, Monica Anisie, si Premierul Ludovic Orban.

Sistemul medical din Romania in cifre: Numarul medicilor a crescut cu aproape 2.700 in ultimul an. Un medic la 307 locuitori in medie, in tara noastra

532 de spitale - de stat si private - au functionat in Romania in anul 2019, in crestere fata de 524 de spitale in anul precedent, iar in tara noastra exista, in medie, un medic la 307 locuitori, arata datele Institutului National de Statistica. Numarul medicilor din Romania a crescut cu 2. 700 in anul 2019, comparativ cu 2018.

Descoperirea uimitoare din Romania. Arheologii au gasit mormantul unui rege al Ungariei

Moment istoritc in Romania! Arheologii au gasit mormantul unui rege al Ungariei. Despre ce conducatori e vorba si unde au gasit echipa de specialisti toate indiciile? Descoperire uimitoare! Arheologii au gasit mormantul unuia din cei mai mari regi ai Ungariei Moment istoric: o echipa de arheologi a gasit mormantul unuia din cei mai importanti regi .

Se recalculeaza pensiile din Romania. Ce se intampla cu cele peste 2.000 de lei. Decizia e ferma!

Cea mai recenta statistica a Casei Nationale de Pensii indica faptul ca tara noastra are 4. 343 de pensionari. Potrivit celor spuse de Elena Cristian, in Romania nu se platesc pensii mai mici de 704 lei. Se recalculeaza pensiile din Romania Pornim de la numarul total de pensionari, 4. 343, cea mai recenta statistica, la 31 iulie, .

Cum a reusit Messi sa ingenuncheze MAI-ul din Romania! Fotbalistul clar e omul momentului!

Asa a reusit Messi sa ingenuncheze MAI-ul din Romania, dupa ce a anuntat ca pleaca de la FC Barcelona. Iata ce spun romanii! Messi a ingenunchiat Ministerul Afacerilor Interne din Romania Plecarea lui Leo Messi de la FC Barcelona face valva in presa mondiala. Fanii din intreaga lume, insa, spera ca starul argentinian sa se .

Simona Halep, vestea finalului de sezon! Ce urmeaza pentru sportiva din Romania

Simona Halep a decis sa nu participe la US Open 2020, din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus. in schimb, jucatoarea de pe locul 2 mondial se pregateste intens pe zgura. Primul ei turneu dupa aceasta noua pauza va fi la Roma, incepand cu 14 septembrie. Dar cel mai important obiectiv ramas in 2020 .

Profesorii din Romania, acces la platforme Google si Microsoft

Profesorii din Romania vor avea acces gratuit la platforme Google si Microsoft, pentru activitatile didactice, in urma unor parteneriate semnate cu Ministerul Educatiei si Cercetarii, a informat, miercuri, institutia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )