Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mai mult de o treime din patroni anunta concedieri

Adevărul Adevărul,
Mai mult de o treime din patroni anunta concedieri

Mai mult de o treime dintre antreprenorii din Europa Centrala si de Est au anuntat ca au efectuat deja disponibilizari de personal sau vor face acest lucru in urmatoarele 12 luni, se arata intr-un sondaj realizat de PwC. continuă pe Adevărul

Mai mult de jumatate din membrii filialei PNL Sector 2 au demisionat. Peste 100 de liberali sunt nemultumiti de sacrificarea lui Dan Cristian Popescu si ii vor sprijini candidatura

Peste 100 de membri ai filialei PNL Sector 2, care reprezinta mai mult de jumatate din organizatie,si-au depus demisiile in cursul zilei de miercuri, din cauza faptului ca Dan Cristian Popescu, candidatul cu.

Mai mult de jumatate din membrii filialei PNL Sector 2 au demisionat. Peste 100 de liberali sunt nemultumiti de sacrificarea lui Dan Cristian Popescu si ii vor sprijini candidatura

Peste 100 de membri ai filialei PNL Sector 2, care reprezinta mai mult de jumatate din organizatie,si-au depus demisiile in cursul zilei de miercuri, din cauza faptului ca Dan Cristian Popescu, candidatul cu.

Capat de drum pentru una dintre cele mai celebre marci din lumea filmului: Disney renunta la 20th Century Fox

Compania Walt Disney renunta la una dintre cele mai cunoscute marci din industria divertismentului, 20th Century Fox, anunta BBC, preluat de Mediafax.

Deficitul comercial a crescut in prima jumatate de an, dar nu pentru ca am importat mai mult ci pentru ca scaderea exporturilor a fost mai mare decat cea a importurilor

Importurile Romaniei din prima jumatate a anului au fost mai mari decat exporturile cu 8,6 miliarde de euro, cu aproape un miliard mai mult decat deficitul balantei comerciale din aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Institutul National de Statistica luni dimineata. Cresterea provine din scaderea mai pronuntata a exporturilor 18,1%) decat cea a importurilor 12,6%). in perioada 1. VI 2020, exporturile au insumat 28,6 miliarde euro, iar importurile 37,25 miliarde de euro, mai arata INS.

Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei, in regiune (analiza SeeNews)

Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei din intreaga regiune SEE Europa de Sud-Est), din cauza ponderii industriei grele si a dependentei ridicate de comertul si investitiile internationale, se arata intr-o analiza a SeeNews, o platforma de afaceri.

UPDATE Reluarea activitatii economice a adus si usoare cresteri salariale. Media salariului net: 3.298 lei, cu 119 lei mai mult decat in mai

Media salariului net din luna iunie a fost, potrivit datelor transmise marti de Institutul National de Statistica, de 3. 298 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 119 lei +3,7%). Ca de obicei, salariile cele mai ridicate au fost in ITC, topul fiind continuat de activitatile de editare si de cele legate de produsele de cocserie si din prelucrarea titeiului aici intra transformarea petrolului brut si a carbunelui in produse finite, procesul dominant fiind rafinarea petrolului). Cele mai mici salarii nete au fost in productia de mobilier, de textile si in sectorul HoReCa. in sectorul bugetar au crescut salariile din administratia publica +2,9%), in principal ca urmare a acordarii biletelor de valoare tichete de vacanta) si au scazut usor fata de luna precedenta in invatamant, in sanatate si asistenta sociala -1,1% pentru fiecare activitate in parte).

CORONAVIRUS |Situatie critica in Spania. Sunt cele mai ingrijoratoare cifre din Europa

Spania a adunat cele mai ingrijoratoare cifre din Europa occidentala in privinta infectarilor cu COVID-19, comunicand o medie de 4. 923 de noi cazuri zilnice in ultima saptamana, mai mult decat Franta,.

Cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru care ofera o reducere colosala

Matthew Perry incearca inca de anul trecut sa-si vanda apartamentul inspirat din filmul Batman. Celebrul actor a cerut initial 35 de milioane de dolari, insa nu a primit nicio oferta. Apartamentul a fost cumparat in anul 2017 pentru 20 de milioane de dolari. Acesta a fost cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru .

Coronavirus Noua Zeelanda: Cel mai mare oras din tara a fost pus in carantina, iar dizolvarea Parlamentului a fost amanata

Noua Zeelanda a anuntat descoperirea a patru cazuri de COVID-19, primele de transmitere locala dupa 102 zile fara infectari, asa ca de miercuri, cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in carantina, iar dizolvarea Parlamentului a fost amanata, relateaza BBC, preluat de Mediafax.

Cel mai vechi restaurant din lume, afectat de pandemie

Cel mai vechi restaurant din lume, pe unde s-au perindat personalitati marcante din arta si literatura, este in pericol sa se inchida, din cauza pandemiei. Restaurantul Botin, fondat in anul 1725 in Madrid, Spania, a supravietuit, de-a lungul vremii, unor evenimente majore din Spania, precum Razboiul Civil. Astazi, dupa aproape trei sute de ani de existenta, soarta localului este incerta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )