Libnet.ro
UNICEF

11:45

E oficial: Lista celor care s-au imbogatit in pandemie!

Antena3 Antena3,
E oficial: Lista celor care s-au imbogatit in pandemie!

In ciuda recesiunii evidente, bogatii lumii au devenit si mai bogati. Pandemia in corelare cu piata bursiera s-a dovedit un factor de accelerare a averii celor peste 2000 de miliardari ai lumii, reiese dintr-un studiu efectuat de compania de consultanta PwC si de banca elvetiana UBS. continuă pe Antena3

LISTA celor 49 de tari pentru care se cere carantina la intrarea in Romania. Ce persoane sunt exceptate si cum poti iesi din izolare dupa doar 10 zile

Lista tarilor si teritoriilor cu risc epidemiologic de coronavirus ridicat a intrat miercuri in vigoare, astfel ca cei care vin din aceste zone trebuie sa intre intr-o carantina de 14 zile la domiciliu sau intr-un alt loc pe care trebuie sa il declare.

Greseala celor care au card bancar si li se blocheaza cardul in bancomat: decizia care trebuie luata instant

In ciuda tuturor optiunilor de-a plati contactless, cu cardul sau telefonul, mai ajungi uneori si la bancomat. Fie al bancii tale, fie al altei banci, dar ce faci daca ti se blocheaza cardul.

Avertisment SP: Romania si Columbia, pe lista statelor care risca sa devina ingeri cazuti tari cu rating de junk

Romania si Columbia se afla pe lista SP a circa 119 de entitati care risca sa devina ingeri cazuti, respectiv al caror rating ar putea fi retrogradat in perioada urmatoare la junk, a declarat pentru Reuters Alexandra Dimitrijevic, Global Head of Research la agentia de rating, citata de cursdeguvernare. ro. Anul 2020 este pe cale de a deveni un an record din perspectiva numarului de ingeri cazuti, companii sau state ale caror ratinguri sunt retrogradate de la investment grade la jung, categorie nerecomandata investitiilor.

AEP a inceput procedurile privind lista competitorilor care au depus rapoarte cu veniturile si cheltuielile electorale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca a demarat procedurile de publicare a listei competitorilor electorali care au depus la AEP rapoartele detaliate ale veniturilor si cheltuielilor electorale efectuate cu ocazia alegerilor locale din 27 septembrie. Institutia atrage atentia ca nedepunerea rapoartelor pana pe 13 octombrie, ora 17. 00, atrage imposibilitatea validarii mandatelor candidatilor declarati alesi, potrivit News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )