Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU 90% dintre companii spun ca amanarea platii darilor fiscale este cea mai utila dintre masurile luate de Guvern

Adevărul Adevărul,
STUDIU 90% dintre companii spun ca amanarea platii darilor fiscale este cea mai utila dintre masurile luate de Guvern

Amanarea platii obligatiilor fiscale fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de guvern in contextul pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondente in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania. continuă pe Adevărul

Studiu PwC Romania: 90% dintre companii considera ca amanarea platii obligatiilor fiscale este cea mai utila dintre masurile fiscale luate in actualul context

Amanarea platii obligatiilor fiscale fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de guvern in contextul pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondente in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

STUDIU PWC ROMANIA: Amanarea platii obligatiilor fiscale este cea mai utila dintre masurile fiscale luate in actualul context

Amanarea platii obligatiilor fiscal fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de govern in contextual pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondent in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

Noutatile din Ordonanta privind amanarea platii ratelor: Nu se mai capitalizeaza dobanda la credite imobiliare, iar perioada pentru depunerea solicitarilor este extinsa

Ministrul Finantelor Florin Citu spune ca una dintre clarificarile aduse ordonantei de urgenta privind amanarea platii ratelor catre banci este posibilitatea ca cei cu restante sa isi poata aduce ratele la zi. in forma initiala nu exista aceasta prevedere. Vezi ce a mai spus Florin Citu la inceputul sedintei de Guvern, in care OUG privind suspendarea platii ratelor urmeaza sa fie rediscutata. Reamintim ca o prima forma a ordonantei a fost aprobata saptamana trecuta, insa nu a mai ajuns sa fie publicata in Monitorul Oficial, din cauza unor neclaritati.

AURSF: Guvernul modifica Ordonanta privind amanarea platii ratelor la credite

Miscarea consumatorista a utilizatorilor de servicii financiare a inregistrat, luni, o victorie strategica de mare importanta, reusind, prin argumente, sa determine Guvernul sa procedeze la modificarea Ordonantei de Urgenta privind amanarea platii ratelor la credite, inainte de publicarea acesteia in Monitorul Oficial, a transmis Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare AURSF).

STUDIU PWC: 37% dintre companii si-au intrerupt total sau partial activitatea dupa declararea starii de urgenta

Intreruperea totala sau partiala a activitatii este masura decisa de 37% dintre companii, in timp ce 20% si-au restrans activitatea, dupa declararea starii de urgenta pe fondul pandemiei Covid-19, iar 27% afirma ca vor apela in mod cert la somajul tehnic, potrivit studiului HR Barometru, realizat de PwC Romania la finalul lunii martie.

Senatul a aprobat amanarea platii utilitatilor. Firmele pot cere amanarea platii CAS si CASS

Un nou proiect de lege a fost adoptat, marti, de Senat, privind posibilitatea amanarii platii facturilor la utilitati pentru o perioada de trei luni. Proiectul prevede si amanarea pentru trei luni a platii CAS si CASS pentru firmele care isi pastreaza angajatii.

PwC Romania: 37% dintre companii au intrerupt total sau partial activitatea,dupa declararea starii de urgenta

Peste o treime 37%) dintre companiile din Romania si-au intrerupt total sau partial activitatea dupa declararea starii de urgenta pe fondul pandemiei COVID-19, in timp ce 20% si-au restrans activitatea, arata rezultatele studiului HR Barometru,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )