Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost lansat programul Rabla pentru electrocasnice. Ce valoare au voucherele

Adevărul Adevărul,
A fost lansat programul Rabla pentru electrocasnice. Ce valoare au voucherele

Ministerul Mediului a lansat joi, in judetul Prahova, a doua editie a programului Rabla pentru electrocasnice, care prevede acordarea de vouchere pentru achizitionarea de produse electrocasnice noi, eficiente energetic, in schimbul celor vechi. Prezent la eveniment, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a afirmat ca ia in calcul lansarea unui ghid de finantare si pentru institutiile publice. continuă pe Adevărul

UPDATE A fost lansat programul Rabla pentru electrocasnice. Ce valoare au voucherele si cate vor fi acordate

Ministerul Mediului a lansat joi, in judetul Prahova, a doua editie a programului Rabla pentru electrocasnice, care prevede acordarea de vouchere pentru achizitionarea de produse electrocasnice noi, eficiente energetic, in schimbul celor vechi. Prezent la eveniment, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a afirmat ca ia in calcul lansarea unui ghid de finantare si pentru institutiile publice.

A fost lansat programul Rabla pentru electrocasnice. Ce valoare au voucherele si cate vor fi acordate

Ministerul Mediului a lansat joi, in judetul Prahova, a doua editie a programului Rabla pentru electrocasnice, care prevede acordarea de vouchere pentru achizitionarea de produse electrocasnice noi, eficiente energetic, in schimbul celor vechi.

Programul Rabla pentru electrocasnice se lanseaza vineri. Care sunt conditiile de participare

Programul Rabla pentru electrocasnice poate fi accesat incepand de vineri, 24 mai de cei care doresc sa participe, iar bugetul pentru acest an este de 40 de milioane de lei, dublu fata de anul 2018, a anuntat, joi Ministerul Mediului. in functie de aparatul cumparat, voucherele au valori cuprinse intre 200 si 400 lei.

Cate vouchere poti folosi in programul Rabla pentru electrocasnice

Daca te-ai hotarat sa iti cumperi televizor, masina de spalat vase, frigider sau aparat de aer conditionat, o poti face prin programul Rabla pentru electrocasnice. Poti folosi mai multe vouchere de la stat pentru a achizitiona electrocasnice noi, insa doar cate unul pentru fiecare categorie. Pentru a primi voucherul, care se acorda in functie de [] .

Produse noi incluse in programul Rabla pentru electrocasnice 2019. Valoarea voucherelor

Rabla pentru electrocasnice 2019. Romanii vor putea achizitiona din nou, prin programul Rabla pentru electrocasnicefrigidere, masini de spalat rufe, televizoare, masini de spalat vase si aparate de.

Rabla pentru electrocasnice 2019. Programul se deschide joi

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, va deschide, joi, sesiunea de inscriere a persoanelor fizice in Programul Rabla pentru electrocasnice 2019, finantat de Ministerul Mediului prin Administratia Fondului.

Rabla pentru electrocasnice. Televizoarele intra in marea revolutie a aparatelor electrice: 500 de lei bonus la cumpararea unuia nou

Ministerul Mediului lanseaza, joi, programul Rabla pentru electrocasnice in care mai nou se vor acorda vouchere si pentru televizoare sau masini de spalat vase. Pentru un televizor se poate obtine un voucher de 500 de lei, iar pentru o masina de spalat vase suma se ridica la 400 de lei.

A fost publicat proiectul OUG pentru reglementarea serviciilor de ride-sharing: Soferii vor avea nevoie de certificat de atestare a pregatirii profesionale pentru transportul de persoane / ITP la fiecare 6 luni

Proiectul Ordonantei de Urgenta pentru reglementarea serviciilor de ride-sharing de tip Uber) a fost publicat joi seara pentru dezbatere publica pe site-ul Ministerului Transporturilor. Soferii vor avea nevoie de un certificat de atestare a pregatirii profesionale pentru transportul de persoane iar masinile vor fi echipate cu un ecuson rotund cu diametrul de 10 cm.

A fost publicat proiectul OUG pentru reglementarea serviciilor de ride-sharing: Soferii vor avea nevoie de certificat de atestare a pregatirii profesionale pentru transportul de persoane / ITP la fiecare 6 luni / Masinile sa nu fie mai vechi de 15 ani

Proiectul Ordonantei de Urgenta pentru reglementarea serviciilor de ride-sharing de tip Uber) a fost publicat joi seara pentru dezbatere publica pe site-ul Ministerului Transporturilor. Soferii vor avea nevoie de un certificat de atestare a pregatirii profesionale pentru transportul de persoane, iar masinile vor fi echipate cu un ecuson rotund cu diametrul de 10 cm.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )