Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ghidul Rabla pentru electrocasnice a fost publicat. Ce valoare are voucherul pentru televizoare

Adevărul Adevărul,
Ghidul Rabla pentru electrocasnice a fost publicat. Ce valoare are voucherul pentru televizoare

Rabla pentru electrocasnice cuprinde acum mai multe tipuri, pe langa cele trei de anul trecut, masini de spalat rufe, frigidere si aparate de aer conditionat putand fi cumparate si televizoare si masini de spalat vase. continuă pe Adevărul

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. Ce valori au voucherele pentru televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat si frigidere

Ce valori au voucherele pentru televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat si frigidere RABLA PENTRU ELECTROCASNICEMinisterului Mediului a publicat Ghidul de.

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. Cati bani primim de fapt pentru produsele vechi

Ministerul Mediului a lansat spre consultare publica, proiectul de Ordin privind modificarea si completarea Ghidului de finantare a Programului national de inlocuire a.

Programul Rabla pentru electrocasnice - Cat este voucherul pentru fiecare tip de aparat, de la TV-uri la masini de spalat

Ministrul Mediului anunta acum cateva zile ca programul Rabla va include si televizoare si masini de spalat, iar bugetul va fi mai mare decat anul trecut. Ministrul mai spunea ca programul va fi extins si pentru institutiile publice si primarii, avand in vedere cantitatea mare de deseuri electrice generate de acestea. Pe 10 mai a fost supus dezbaterii publice ghidul de finantare a Programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice. in articol puteti citi despre cele mai importante parti ale programului.

Programul Rabla pentru electrocasnice: Din 2019 vor fi disponibile inclusiv televizoare si masini de spalat vase

Ministerul Mediului a lansat ghidul programului Rabla pentru electrocasnice, iar din 2019 vor fi incluse in program si televizoare si masini de spalat, iar bugetul va fi mai mare decat anul trecut. Asa cum am.

RABLA PENTRU ELECTRICE SI ELECTRONICE: Ministerul Mediului ofera vouchere de 500 de lei pentru achizitia de televizoare

Romanii pot primi vouchere de 500 de lei pentru achizitia unui televizor cu eficienta energetica A+, in cadrul programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate, potrivit ghidului publicat de Ministerul Mediului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3155 seconds )