Libnet.ro
UNICEF

23:30

Programul Rabla este disponibil din nou. Se acorda inca 20.000 de prime de casare

Antena3 Antena3,
Programul Rabla este disponibil din nou. Se acorda inca 20.000 de prime de casare

Programul RABLA 2019. Veste excelenta pentru soferii care vor sa isi cumpere o masina noua. De luni, 19 august,programul Rabla Clasic este din nou disponibil. Programul RABLA 2019. Astfel, soferii . continuă pe Antena3

Programul Rabla Clasic, disponibil din nou

Programul Rabla Clasic va fi din nou disponibil de astazi, 19 august, dupa ce bugetul programului a .

Programul Rabla 2019 a fost lansat oficial astazi. Trebuie sa te grabesti. Oferta e limitata

Programul Rabla Clasic va fi din nou disponibil de astazi, luni, 19 august, dupa ce bugetul a fost suplimentat cu 135 de milioane de lei. Programul Rabla Clasic va fi suplimentat cu 20. 000 de prime de casare incepand de luni, 19 august 2019, ora 10:00, persoanele fizice pot merge la producatorii validati pentru indeplinirea formalitatilor .

Persoanele fizice au la dispozitie inca 20.000 de vouchere in Programul Rabla Clasic, incepand de luni

Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge incepand de azi la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii programului cu 130 de milioane de lei, a anuntat, miercuri, Administratia Fondului pentru Mediu AFM), citata de Agerpres. incepand de luni, 19 august 2019, ora 10:00, persoanele fizice pot merge la producatorii validati pentru indeplinirea formalitatilor de inscriere in vederea accesarii Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national Rabla Clasic). Programul Rabla Clasic a fost suplimentat cu 130 milioane lei, suma care reprezinta aproximativ 20. 000 de prime de casare, noteaza institutia.

Programul Rabla se intoarce Cea mai ieftina Dacia noua costa cat una rulata

Veste excelenta pentru romanii care vor o masina noua super accesibila! Programul Rabla se intoarce. Prima de casare se ofera din nou, de azi, tuturor acelora care renunta la masina mai veche de 8 ani pentru.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si ia masina noua. De luni, 20.000 de vouchere din Programul Rabla vor fi scoase pe piata

Un numar de 20. 000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6. 500 de lei, vor fi puse la dispozitia romanilor care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua, incepand de luni, potrivit.

20.000 de vouchere in programul Rabla, disponibile de luni. in ce conditii prima de casare poate ajunge la 9.200 de lei

Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, de la ora 10. 000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6. 500 de lei. in anumite conditii, soferii pot primi bonusuri astfel incat prima de casare sa ajunga la 9. 200 de lei.

Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. La sase zile de cand batranul tren turistic a sarit de pe sine, un alt incident a venit cu pasi repezi. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului? Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului Un vagon al Mocanitei de pe .

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou. La nici o saptamana de la anteriorul incident, cunoscuta Mocanita a deraiat din nou pe Valea Vaserului. Din fericire, toti turistii au scapat teferi d.

Curs valutar BNR vineri, 16 august: Leul se depreciaza din nou. Cat costa euro si dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, vineri, 16 august 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7274 lei in crestere cu 0,0058) in luna iulie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7290 .

Mocanita a deraiat din nou, la nicio saptamana dupa un accident similar. Nu sunt victime

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, vineri, insa ISU Maramures nu anunta victime, relateaza Mediafax. Accidentul de azi a venit la doar sase zile de cand locomotiva Mocanitei a deraiat pe Valea Vaserului, iar 12 persoane au ajuns la spital, ranite.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )