Libnet.ro
UNICEF

15:45

Rabla pentru electrocasnice 2019: Cand incep inscrierile pentru a treia editie

Adevărul Adevărul,
Rabla pentru electrocasnice 2019: Cand incep inscrierile pentru a treia editie

Programul Rabla pentru electrocasnice s-a dovedit un real succes la primele doua editii, dar numai din punct de vedere al inscrierilor, nu si al produselor cumparate. continuă pe Adevărul

Rabla pentru electrocasnice: A treia sesiune incepe pe 15 iulie. Ce valoare au voucherele

Luni, 15 iulie, va incepe a treia sesiune de inscriere in programul Rabla pentru electrocasnice prin care se pot obtine vouchere de pana la 400 de lei, in schimbul unui aparat vechi, au declarat reprezentantii Ministerului Mediului.

Rabla pentru electrocasnice: cand incepe si cati bani iti da statul acum

Rabla pentru electrocasnice ar putea fi cea mai buna idee sa-ti schimbi ce-ai prin casa. Vestea buna de acum e ca are o data oficiala de lansare. Rabla pentru electrocasnice e un program.

Admitere 2019: incep inscrierile la liceu Tot ce trebuie sa stii despre completarea fisei de admitere

Admitere 2019. Miercuri incep inscrierile la liceu. Elevii, alaturi de parintii lor, vor completa optiunile in fisele de inscriere, iar acestea vor fi introduse in baza de date computerizata. Pe fisa de inscriere trebuie inscris codul liceului aflat in brosura de admitere, in ordinea liceelor preferate de elev. Brosura poate fi gasita pe site-ul inspectoratului si la scoala la care a invatat elevul. Conform planificarii stabilite de comisia din scoala, in perioada 4-8 iulie 2019, parintii si elevii vor verifica, in prezenta dirigintilor, corectitudinea datelor din fisa listata de calculator pentru fiecare elev.

Admitere la liceu 2019. Cand se face repartizarea computerizata. Aici afli la ce liceu ai intrat

Admitere la liceu 2019. Elevii care au terminat clasa a VIII-a si au aflat notele obtinute la Evaluarea nationala din acest an trec in aceste zile prin noi emotii. incepe etapa repartizarii computerizate, in urma careia vor afla la ce liceu au intrat. in aceasta etapa sunt inscrisi candidatii din seria curenta, dar si cei .

BACALAUREAT 2019. Cand se vor afisa primele rezultate

REZULTATE BACALAUREAT 2019 edu. ro. Probele scrise ale examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, incep luni, cu testul de Limba si literatura romana, potrivit calendarului aprobat de Ministerul.

BACALAUREAT 2019. Luni incep probele scrise la Bacalaureat 2019. Peste 136.000 de candidati s-au inscris la examen

Un numar de 136. 087 de candidati 116. 316 din promotia curenta si 19. 771 din promotiile anterioare) s-au inscris pentru a sustine prima sesiune a examenului de bacalaureat, ale carei probe.

Bacalaureat 2019. Luni incep testele scrise: Elevi sustin examenul laLimba si literatura romana, ce subiecte au primit

Probele scrise ale examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, incep luni, 1 iulie, cu testul scris la Limba si literatura romana. Marti se va desfasura proba la Limba si literatura materna, iar miercuri este programata proba obligatorie a profilului.

ADMITERE LICEU 2019. Cand se face repartizarea computerizata? Tot ce trebuie sa stii despre inscriere

Emotii mari pentru elevii de clasa a VIII-a. Acum ca s-au aflat notele la Evaluarea nationala si s-au calculat mediile finale pentru intrarea la liceu, incepe o noua etapa: repartizarea.

Evaluarea Nationala 2019. Cand, unde si cum se pot vedea lucrarile candidatilor

Comisia din Municipiul Bucuresti de organzare si desfasurare a Evaluarii Nationale 2019 organizeaza in perioada urmatoare activitatea de vizualizare a lucrarilor.

INS, PENTRU ANUL 2019: Importurile de tractoare au scazut cu 1% in primul trimestru

Romania a importat, in primul trimestru al acestui an, tractoare in valoare de 171,065 milioane euro, in scadere cu 1% fata de perioada similara din 2018 172,78 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )