Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rabla pentru electrocasnice: Romanii s-au inghesuit sa ia vouchere, dar nu prea au cumparat produsele

Adevărul Adevărul,
Rabla pentru electrocasnice: Romanii s-au inghesuit sa ia vouchere, dar nu prea au cumparat produsele

Editia din 24 mai a. c. a Programului Rabla pentru electrocasnice a fost un adevarat succes din punct de vedere al numarului record de inscrieri ale persoanelor fizice, insa in cele doua saptamani in care acestea putea folosi voucherele pentru achizitia aparatelor noi s-au folosit putin peste un sfert dintre tichetele valorice. continuă pe Adevărul

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. Cum te poti inscrie in program

Programul Rabla pentru electrocasnice s-a dovedit a fi un succes la editia de luna trecuta, Administratia Fondului pentru Mediu emitand peste 124. 000 de vouchere de care au benefici.

Programul Rabla pentru electrocasnice 2019: cand incep inscrierile si ce trebuie sa faci ca sa primesti bani de la stat

Administratia Fondului Mediu anunta o noua sesiune de inscrieri pentru Programul Rabla pentru electrocasnice 2019. Guvernul aloca o suma mare de bani pe care o ofera sub forma de vouchere celor care vor sa-si schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi, care consuma mai putin si care sunt mai putin daunatoare mediului inconjurator. Programul Rabla pentru .

Noi inscrieri, de marti, in Programul Rabla pentru electrocasnice

De marti, de la ora 10. 00, se fac noi inscrieri pentru obtinerea unui voucher in Programul Rabla pentru Electrocasnice, anunta Administratia Fondului pentru Mediu. in functie de aparatul cumparat, voucherele au valori cuprinse intre 200 si 400 lei.

Rabla pentru electrocasnice a reinceput. Cum iei frigidere, televizoare sau masini de spalat cu bani de la stat

Daca erai in cautarea unui frigider sau a unui televizor nou, atunci am vesti bune pentru tine. Guvernul iti da vouchere cadou. Administratia Fondului pentru Mediu a anuntat ca va porni o.

Rabla pentru electrocasnice: Ce suma a fost realocata. Cum va puteti inscrie

Programul Rabla pentru electrocasnice s-a dovedit a fi un succes la editia de luna trecuta, Administratia Fondului pentru Mediu emitand peste 124. 000 de vouchere de care au beneficiat circa 74. 000 de persoane fizice.

Rabla pentru electrocasnice: Marti incepe o noua sesiune de inscriere in program

Administratia Fondului pentru Mediu a anuntat ca va lansa o noua sesiune de inscriere pentru persoanele fizice care vor sa-si cumpere, la schimb cu un aparat vechi, un televizor, frigider, masina de spalat rufe sau masina de spalat vase.

ştiri din Economie

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )