Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rabla pentru electrocasnice: Ce trebuie sa faca cei care au primit vouchere. Lista hipermarketurilor admise

Adevărul Adevărul,
Rabla pentru electrocasnice: Ce trebuie sa faca cei care au primit vouchere. Lista hipermarketurilor admise

Rabla pentru electrocasnice, editia 2019, a avut un real succes, toate cele 40 de milioane de lei fiind epuizate in mai putin de 12 ore, timp in care s-au emis coduri pentru nu mai putin de 71. 792 echipamente electrice si electronice noi. Potrivit Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), cele mai multe cereri au fost inregistrate pentru achizitionarea de televizoare si frigidere/combine frigorifice/lazi frigorifice/congelatoare. continuă pe Adevărul

VOUCHERE RABLA pentru ELECTROCASNICE. Cum puteti obtine voucherele si cate au ramas

VOUCHERE RABLA pentru ELECTROCASNICE. Jumatate din bugetul alocat in acest an Programului Rabla pentru electrocasnice, in valoare totala de 40 de milioane de lei, s-a epuizat in trei ore si jumatate de la deb.

Romanii iau cu ASALT Programul Rabla pentru Electrocasnice: Jumatate din vouchere au fost epuizate in primele 3 ore de la lansare

Programul RABLA pentru electrocasnice se bucura de succes in randul romanilor. Ministerul Mediului anunta, vineri, in prima zid e campanie, ca au fostrezervate vouchere in valoare de 18 milioane.

Bugetul programului Rabla pentru electrocasnice a fost epuizat in nici 12 ore de la lansare

In nici 12 ore de la lansarea programului Rabla pentru electrocasnice a fost epuizat bugetul de 40 de milioane de lei, a anuntat Gratiela Gavrilescu, Ministrul Mediului. in aproximativ 12 ore, peste 120. 000 de.

Bugetul alocat Programul Rabla pentru electrocasnice, epuizat

Bugetul alocat editiei din acest an a Programului Rabla pentru electrocasnice, in valoare totala de 40 milioane de lei, s-a epuizat in prima zi de lansare, dupa 12 ore de la debutul sesiunii de inscriere, potrivit datelor postate in timp real pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu AFM).

Rabla pentru electrocasnice 2019: bugetul de 40 mil. lei alocat programului, epuizat in prima zi de la lansare

La doar 12 ore de la debutul sesiunii de inscriere in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice 2019, bugetul alocat, in valoare totala de 40 de milioane de lei, a fost epuizat, potrivit datelor postate pe site-ul Administratiei Fondului pentru.

Jumatate din bugetul Rabla pentru electrocasnice, epuizat

Jumatate din bugetul alocat in acest an Programului Rabla pentru electrocasnice, in valoare totala de 40 de milioane de lei, s-a epuizat in trei ore si jumatate de la debutul sesiunii de inscriere, potrivit datelor postate in timp real pe site-ul.

Programul Rabla pentru Electrocasnice se lanseaza vineri: Din 2019 vor fi disponibile inclusiv televizoare si masini de spalat vase

Administratia Fondului pentru Mediu anunta ca incepand de vineri persoanele fizice se pot inscrie in Programul Rabla pentru Electrocasnice. inscrierile in aplicatia informatica disponibila pe site-ul.

Bugetul Rabla pentru electrocasnice s-a epuizat. Vicepremierul Gratiela Gavrilescu: S-au consumat peste 120.000 de vouchere

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu a vorbit la Income despre programul Rrabla pentru electrocasnice. Acest program a fost extins, de la 20 la 40 de milioane de lei a fost dublata alocarea de.

Unde te inscrii pentru voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice 2019 a fost lansat. Persoanele care doresc sa scape de aparatele vechi televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere si masini de spalat vase) si sa isi achizitioneze unele noi, pot primi un voucher a carui valoare variaza in functie de consumul de curent electric. Rabla pentru electrocasnice 2019 [] .

Fondurile Rabla pentru electrocasnice se consuma rapid. Cum te poti inscrie si in cat timp trebuie sa cumperi noul produs

Programul Rabla pentru electrocasnice a demarat vineri dimineata, la ora 10. 00, numarul cererilor de obtinere a voucherelor crescand cu rapiditate, in fiecare minut. in prima ora de la deschiderea sesiunii de inscriere au fost acordate vouchere in valoare de 8 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )