Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patronatele din turism avertizeaza: Cresterea cotei unice ar duce firmele la faliment sau evaziune fiscala si ar trimite in somaj peste 100.000 de angajati

Adevărul Adevărul,
Patronatele din turism avertizeaza: Cresterea cotei unice ar duce firmele la faliment sau evaziune fiscala si ar trimite in somaj peste 100.000 de angajati

O eventuala crestere a cotei unice sau cota progresiva ar duce, cel putin in turism, fie la faliment, fie la evaziune fiscala generalizata, iar peste 100. 000 de angajati ar intra in somaj, a declarat Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR). continuă pe Adevărul

Patronatele din turism: Cresterea cotei unice ar trimite in somaj peste 100.000 de oameni

Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc: O crestere a cotei unice ar trimite in somaj peste 100. 000 din cei 160. 000 de angajati din turism. Din platitori de taxe la buget, acestia se vor transforma in asistati sociali .

Tariceanu a discutat cu patronatele despre pastrarea cotei unice

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a discutat astazi cu Uniunea Nationala a Patronatului Roman UNPR) despre pastrarea cotei unice de impozitare, scaderea taxelor si impozitelor pentru companiile private din Romania, dinamizarea activitatii Consiliului Economic si Social si sprijinirea investitorilor romani eliminand diferentierile care se fac in comparatie cu cei straini).

Ioana Petrescu nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare

Ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare. In plus, in institutie nu s-a facut niciodata un scenariu privind eliminarea cotei unice de impozitare, conform unui comunicat al MFP.

Ioana Petrescu, ministrul de Finante, nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare

Ioana Petrescu, ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare, iar in institutie nu s-a facut niciodata un scenariu privind eliminarea cotei unice de impozitare, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Finante.

Ioana Petrescu spune ca nu este de acord cu eliminarea cotei unice

Ministrul Finantelor Publice Ioana-Maria Petrescu spune ca nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare, dupa ce au aparut informatii ca un document al ministrului delegat pentru Buget, tot din capraria MFP, ar prevedea introducerea unor cote progresive de impozitare a venitului, in trei trepte, de 15%, 25% si 35%, din 2016.

MFP: Ministrul Ioana Petrescu nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare

Ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare, se arata intr-un comunicat al MFP. in institutie, autoritatea in ceea ce priveste stabilirea politicii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )