Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea care obliga supermarketurile sa aiba 51% produse locale provoaca nemultumiri in randul producatorilor mici si mijlocii (VIDEO)

B1 B1,
Legea care obliga supermarketurile sa aiba 51% produse locale provoaca nemultumiri in randul producatorilor mici si mijlocii (VIDEO)

Producatorii romani spun ca legea supermarketurilor care ar trebui sa aduca mai multe produse romanesti pe rafturile magazinelor face mai mult rau decat bine. Oamenii se plang ca vor. continuă pe B1

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor critica legea care prevede trecerea in proprietate privata a unor terenuri din patrimoniul statului roman: Curata tradare de tara, dispret total fata de eroii neamului care si-au dat viata pe campurile de lupta

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, iPS Pimen Suceveanul, a criticat recent legea care prevede trecerea in proprietate privata a unor terenuri din patrimoniul statului roman. Asta in.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica stema Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede readucerea coroanei pe capul acvilei de aur din stema tarii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Marii retaileri sustin ca legea 51% alimente romanesti ii favorizeaza pe producatorii din Bulgaria si Ungaria si ca va genera scumpiri

Legea care obliga marele retele de hipermarketuri sa vanda cel putin 51% alimente romanesti nu-i ajuta, in realitate, pe producatorii romani, pentru ca obliga marile retele comerciale sa incheie contracte cu producatori regionali, categorie in care intra si producatorii din Bulgaria si Ungaria, a declarat Florin Capatana, vicepresedintele Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), pentru News. ro.

Legea care instituie Ziua functionarului public a fost promulgata de presedintele Iohannis

Legea prin care data de 23 iunie devine Ziua functionarului public a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )