Libnet.ro
UNICEF

10:30

S-a deschis primul magazin gol din Romania. The Empty Shop isi propune sa colecteze 20 de tone de haine pentru familii cu posibilitati materiale reduse

Adevărul Adevărul,
S-a deschis primul magazin gol din Romania. The Empty Shop isi propune sa colecteze 20 de tone de haine pentru familii cu posibilitati materiale reduse

In mall-ul Promenada din Capitala s-a deschis primul magazin din Romania in care rafturile sunt goale. Spatiul a fost gandit intentionat asa, tocmai pentru ca oamenii sa poata veni sa doneze hainele pe care nu le mai imbraca si care vor ajunge la familii cu posibilitati materiale reduse. continuă pe Adevărul

The Empty Shop - primul magazin gol din Romania unde se doneaza haine

Proiectul The Empty Shop, adus din Brazilia de Nepi, fondul de investitii care detine mai multe mall-uri si cladiri de birouri in Romania, isi propune sa stranga zeci de tone de haine, in magazinele goale construite in 12 orase, care apoi vor fi donate.

Piata de publicitate online din Romania va depasi 50 milioane euro in acest an

Valoarea totala raportata a pietei de publicitate online din Romania, pentru primul semestru al anului 2017, a fost de aproximativ 20,3 milioane euro 92,56 milioane lei), inregistrand o crestere de 15% fata de acelasi semestru al anului 2016 raportat la valoarea anuala in lei), conform celei mai recente editii a studiului Romanian Online Advertising Study ROADS), derulat de Interactive Advertising Bureau Romania IAB Romania), asociatia industriei de marketing si publicitate interactiva din Romania, cu sprijinul PwC Romania. Oficialii PwC Romania estimaza ca piata va depasi pragul de 50 milioane de euro in 2018.

Orasul din Romania in care vor circula autobuze electrice de luna viitoare

Clujul va deveni primul oras din Romania care va avea autobuze electrice. Primele 11 autobuze vor circula chiar de luna viitoare in tot orasul, iar alte 19 urmeaza sa ajunga aici in urmatorii.

UNJR si Asociatia Magistratilor din Romania solicita SRI sa faca publice toate protocoalele incheiate din 1990 pana in prezent

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) si Asociatia Magistratilor din Romania AMR) solicita Ministerului Public si Serviciului Roman de Informatii SRI) sa faca publice toate protocoalele sau intelegerile de cooperare pe care le-au incheiat din 1990 pana in prezent, spunand ca justitia nu poate fi administrata dupa acte secrete, ca in perioada comunista.

DOLIU in viata politica din Romania: A murit un important politician PNL

Doliu in viata politica din Romania! Sorin Stefoni, fostul primar PNL al comunei Densus din Hunedoara, a incetat din viata. Sorin Stefoni avea 51 de ani, era de profesie tehnician silvic, dar si absolvent.

LISTA marii Loje a Masonilor din Romania: Un fost premier si un judecator, printre cei activi

Presedintele Fundatiei Europene pentru Buna Guvernare si Combaterea Coruptiei, Florin Ghiulbenghian, a facut public Registrul Matricol al Marii Loje Masonice din Romania. Potrivit stiripesurse. ro, pe lista.

Bitcoin, blocat de bancile din Romania. Unde trebuie sa mearga miile de romani care vor sa vanda moneda virtuala

Investitorii romani in criptmonede au ajuns intr-o situatie nu tocmai placuta. Bancile comerciale din Romania au inchis conturile platformelor de exchange care tranzactionau din lei in criptomonede, astfel.

Trandafir and Associates, alaturi de Ebury la intrarea pe piata din Romania

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, Societatea de avocati Trandafir and Associates asista Ebury in procesul de intrare pe piata din Romania. Specializata in servicii financiare e-money, servicii de plati electronice), Ebury este una dintre companiile fintech cu cea mai rapida crestere din industria sa, la nivel global. Proiectul este coordonat de George Trandafir, Managing Partner al Trandafir and Associates.

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su.

Atentat cu bomba la un magazin romanesc din Italia

Un magazin din Italia, in care se vand produse romanesti, a fost vizat de o bomba artizanala. Autoritatile suspecteaza ca ar fi vorba despre un atentat. Mai multe persoane, neidentificate la acest.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )