Libnet.ro
UNICEF

07:00

ANALIZA. Avem cel mai mare salariu minim brut din Europa Centrala si de Est, dar ramanem cu ce mai putini bani in mana

Antena3 Antena3,
ANALIZA. Avem cel mai mare salariu minim brut din Europa Centrala si de Est, dar ramanem cu ce mai putini bani in mana

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est. in acelasi timp, are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize. continuă pe Antena3

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din tara

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din Romania

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Cel mai mare spital veterinar din Romnia urmeaza sa fie deschis n Capitala n 2019

Cel mai mare spital veterinar din Romania va fi deschis in Capitala anul viitor, anunta reprezentantii Facultatii de Medicina Veterinara, precizand ca acesta va functiona non-stop. Costul unitatii spitalicesti este de 20 de milioane de lei, iar banii sunt alocati de MEN si institutia de invatamant, scrie Mediafax.

ANALIZA Romania are salariul minim brut peste media din regiune, dar statul mananca cel mai mult din el

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est, insa in acelasi timp, are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize Deloitte Romania.

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania a primit unda verde. Cat aur se va extrage de la Rovina

Un nou pas a fost facut spre deschiderea exploatarii aurifere si de cupru de la Rovina, judetul Hunedoara, una dintre cele mai mari din Europa.

Investitori romni si francezi: Firmele mici si mijlocii vor fi afectate de noul salariu minim 2019

Noul salariu minim pe economie diferentiat, care urmeaza sa se aplice in Romania de la 1 ianuarie 2019 va afecta mai ales firmele mici si mijlocii IMM) romanesti, atrag, vineri, atentia investitorii romani si francezi membri ai Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania CCIFER).

Guvernul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, dupa ce Guvernul a adoptat OUG privind introducerea salariului minim garantat in plata, ca Executivul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie.

Romania da bine pe hartie, nu si la buzunar! Cat din salariul minim brut ramane la angajat si cat ia statul?

Salariul minim brut pe economie in Romania va fi de 446 de lei pe luna dupa 1 decembrie 2018, peste media tarilor din regiune. Din banii acestia, insa, la angajat in mana ajung doar 261 de euro pe luna, mult sub media regiunii. Prin comparatie, in.

PNL critica dur OUG pentru modificarea Codului Muncii: Guvernul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie

Guvernul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban. Reactia vine dupa ce Cabinetul Dancila a adoptat o Ordonanta de Urgenta.

Romania va avea salariu minim diferentiat in functie de studii si vechime. Guvernul a adoptat OUG

Angajatorii din Romania vor fi obligati sa le acorde angajatilor un salariu minim diferentiat in functie de studii si vechime, a decis vineri Guvernul, adoptand o Ordonanta de Urgenta care stabileste cadrul pentru introducerea acestei diferentieri.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )