Libnet.ro
UNICEF

12:15

BNR a decis luni sa mentina dobanda cheie la 2.5% pe an

Hotnews Hotnews,
 BNR a decis luni sa mentina dobanda cheie la 2.5% pe an

Asa cum anticipau analistii, BNR a mentinut in sedinta de politica monetara de luni rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50%, rata dobanzii pentru facilitatea de depozit la 1,50% si rata dobanzii aferente facilitatii de creditare la 3,50%. De asemenea, membrii Consiliului de Administratie al BNR au hotarat pastrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor in lei si in valuta ale institutiilor de credit. Guvernatorul BNR va sustine un briefing de presa la ora 15 in care va explica motivele care au stat la baza deciziilor de astazi. continuă pe Hotnews

BNR a mentinut dobanda cheie la 2,5%

Banca Nationala a Romaniei a decis, in sedinta de luni, sa mentina la 2,5% dobanda de politica monetara, in ton cu asteptarile analistilor.

Banca centrala mentine dobanda cheie la 2,50% pe an

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat luni mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an si pastrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor in lei si in valuta ale institutiilor de credit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )