Libnet.ro
UNICEF

16:30

BNR vine in ajutorul economiei si reduce din nou dobanda cheie

Adevărul Adevărul,
BNR vine in ajutorul economiei si reduce din nou dobanda cheie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a decis miercuri sa reduca rata dobanzii de politica monetara, pentru a treia oara in acest an, in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Romania va fi lovita din nou de vijelii si furtuni! Este cod galben in 10 judete

Romania va fi lovita din nou de vitejlii si furtuni. Meteorologii au actualizat prognoza, iar 10 judete vor fi sub incidenta unei avertizari tip cod galben.

Klaus Iohannis i-a infuriat pe unguri. De ce l-au reclamat din nou la CNCD

Presedintele Klaus Iohannis i-a infuriat din nou pe unguri dupa ce a declarat ca de vina pentru criza sanitara si pandemia din Romania ar fi PSD, alaturi de alte partide, printre care si UDMR. Asociatia maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, Miko Imre, a anuntat ca a depus o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD).

Se inchid din nou salile de fitness. Comitetul Judetean Arges a luat decizia

Salile de fitness, aerobic si culturism se vor inchide din nou. De data aceasta, pentru o perioada mai scurta, de doua saptamani, iar initiativa se aplica doar pentru judetul Arges. Decizia.

Consiliul General al Capitalei a respins din nou propunerea de cedare a unei parti din Satul Francez

Proiectul privind darea in plata a unei parti din Satul Francez, in scopul stingerii obligatiilor ca.

Mihai Gadea si Mircea Badea, campionii audientelor in luna iulie. Antena3, din nou lider de piata detasat pe publicul urban cu studii superioare

Antena3 continua sa fie lider absolut pe piata posturilor de stiri din Romania si conduce detasat pe sectorul urban de public, indiferent de varsta, fiind preferat cu preponderenta de romanii cu studii superioare. Locurile 2 si 3 si-l impart Romania TV si Digi24.

Grecia se cutremura din nou: Seism de 3,4 grade in apropiere de Salonic

Un cutremur cu magnitudinea de 3. 4, a avut loc la primele ore ale zilei de luni, la ora 05:50, intr-o zona subacvatica din apropierea orasului Salonic, in Golful Thermaic. Potrivit Institutului Seismologic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )