Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cu cat cresc alocatiile pentru copii din februarie

B1 B1,
Cu cat cresc alocatiile pentru copii din februarie

In februarie, copiii vor lua pentru luna ianuarie alocatii mai mari cu 3,8%, conform unui act normativ ce prevede majorarea acestora in acord cu rata medie anuala a inflatiei. Astfel, creste cu 5,7 lei alocatia. continuă pe B1

Alocatiile pentru copii cresc cu 5,7 lei

Alocatiile pentru copii cresc cu 3,8%, avand in vedere datele publicate de Institutul National de Statistica INS), asta in conditiile in care in noiembrie 2019 a fost publicat in Monitorul Oficial un act normativ care prevede cresterea alocatiilor cu rata medie anuala a inflatiei. Astfel, in februarie copiii vor lua banii pe ianuarie cu 5,7 lei in plus, respectiv cu 11,4 lei.

OFICIAL! Alocatiile pentru copii se dubleaza! Presedintele Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea prin care sunt dublate alocatiile pentru copii. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 92019 pentru.

Klaus Iohannis a semnat: Alocatiile pentru copii se dubleaza

Presedintele Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiilor pentru copii.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Proiectul de lege al PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost promulgat marti de presedintele Klaus Iohannis. Premierul Orban a spus in mai multe randuri ca PSD da dovada de iresponsabilitate crescand alocatiile, din nou. Actul normativ intra in vigoare la data de intai a lunii urmatoare celei in care acesta se publica in Monitorul Oficial.

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECLEANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pensiile vor creste de la 1.

Leonardo DiCaprio, donatie record pentru victimele din Australia. Cu ce suma ii va ajuta pe cei afectati

Celebrul actor Leonardo DiCaprio va face o donatie uriasa unei organizatii care se ocupa cu combaterea incendiilor din Australia. Cu ce suma va contribui actorul pentru salvarea victimelor care au avut de suferit in urma incendiului? Leonardo DiCaprio da o mana de ajutor victimelor din Australia. Suma uriasa pe care a donat-o Actorul premiat cu .

Ministrul Muncii, despre DUBLAREA alocatiilor pentru copii: Resursele, gasite la momentul rectificarii bugetare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilorpentru copii, ca Guvernul cauta resurse pentru acoperirea acestor cheltuieli.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )