Libnet.ro
UNICEF

13:45

CEL MAI REDUS NIVEL DIN IANUARIE 2000 Rata somajului in UE - 6,3%, luna trecuta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI REDUS NIVEL DIN IANUARIE 2000 Rata somajului in UE - 6,3%, luna trecuta

Rata somajului in Uniunea Europea and 172;na a fost de 6,3% in octombrie, stabila fata de luna precedenta si in scadere comparativ cu 6,7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din proape sase ani in anul incheiat.

IN MAREA BRITANIE: Migratia neta a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din aproape sase ani, in anul incheiat in iunie, ca urmare a declinului numarului de sosiri ale unor cetateni din Uniunea Europeana pentru munca, din cauza Brexitului.

Eurobarometru: increderea in euro a atins cel mai ridicat nivel din istorie in cele 19 state care folosesc moneda unica

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la.

CURS VALUTAR 29 noiembrie 2019. Dolarul american, cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, vineri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7781 1 Dolar S. A USD 4,3425 1 Dolar australian AUD 2,9428 1 Leva.

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate, luni, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Am avut cel mai cald noiembrie din ultimele sase decenii

Potrivit specialistilor, luna noiembrie a acestui a fost cea mai calda din ultimii 58 de ani. Temperatura medie la nivel national, de 8,7 grade, reprezinta cea mai ridicata medie a lunii noiembrie din 1961 si.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Un pui de rinocer alb, cel mai nou locatar din parcul belgian Pairi Daiza

Un rinocer alb s-a nascut in parcul belgian Pairi Daiza, a anuntat luni gradina zoologica care face .

Stirile ProTV: Cel mai tanar antreprenor din Romania, la doar 22 de ani. Vrea sa curete societatea de rau-platnici

E antreprenor inca de la 16 ani si nu e copil de bani gata. Edi Burghelia s-a apucat sa faca curierat in Constanta dupa ce mama lui a castigat o bicicleta la un concurs radio.

Coreea de Nord, atac dezlantuit la adresa premierului japonez: Abe este singurul idiot din lume si cel mai prost om din istorie

Coreea de Nord l-a calificat pe premierul nipon Shinzo Abe drept omul cel mai prost din istorie, avertizandu-l ca in curand ar putea vedea o adevarata racheta balistica trecandu-i pe sub nas, relateaza sambata AFP si Kyodo, preluate de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )