Libnet.ro
UNICEF

00:06

DEZASTRUL ECONOMIC se confirma: Romania are cea mai mare rata anuala a inflatiei din UEin luna februarie

B1 B1,
DEZASTRUL ECONOMIC se confirma: Romania are cea mai mare rata anuala a inflatiei din UEin luna februarie

Romania se afla din nou la coada Europei. in luna februarie, tara noastra a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4%, conform datelor publicate vineri de Biroul european de. continuă pe B1

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

Tinerii de la cea mai mare platforma de programare din Romania, alaturi de miscarea sieu. Mi-a fost mult mai usor sa ajung la New York decat la Bucuresti

Tinerii de la cea mai mare platforma de invatat programare din Romania, wellcode. ro, s-au alaturat vineri, 15 martie, miscarii Romania vrea autostrazi. Platforma, care are circa 50. 000 de utilizatori, si-a intrerupt activitatea pentru 15 minute, de la ora 15.

Cum au salvat romanii Asiei cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din tara. La vietnamezi nu exista Nu se poate!

Cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din Romania a recurs de la inceputul lunii martie la o solutie de criza pentru a putea onora comenzile: a importat 50 de muncitori dinVietnam. in Romania, lucreaza acum 1. 600 de vietnamezi, iar povestile lor sunt foarte asemanatoare cu cele ale romanilor plecati sa munceasca in Vest.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume. Ce inseamna 10 PetaWatts?

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Laserul de la Magurele a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume. Guvernul organizeaza, astazi, un eveniment pentru a marca aceasta premiera mondiala.

Comandament de primavara la Primaria Capitalei. Gabriela Firea: Gropile in carosabil sunt cea mai mare problema a orasului dupa perioada de iarna

Gropile in carosabil sunt cea mai mare problema a orasului dupa perioada de iarna, a declarat primarul Gabriela Firea, marti, in cadrul comandamentului de primavara organizat la Primaria Capitalei. Politia Locala si Administratia Strazilor a numarat 800 de gropi, iar pana acum au fost asfaltate 600, a declarat primarul general. in ceea ce priveste lipsa marcajelor rutiere di oras, Gabriela Firea a spus ca Administratia Strazilor a demarat o licitatie inca de acum 2 ani, insa aceasta a fost blocata de contestatii, astfel ca nu s-au putut face aceste lucrari.

Laserul de la Magurele atinge cea mai mare putere din lume

Pe data de 7 martie, in premiera mondiala, Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics a atins puterea de 10 PetaWatts, informeaza.

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts

Premiera mondiala in proiectul Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics, in data de 7 martie, a fost atinsa puterea de 10 PetaWatts.

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts

Premiera mondiala in proiectul Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics, in data de 7 martie, a fost atinsa puterea de 10.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )