Libnet.ro
UNICEF

16:16

Domnul Ionescu si cele 3 motive pentru care Isarescu vrea sa-i limiteze gradul de ndatorare

Hotnews Hotnews,
 Domnul Ionescu si cele 3 motive pentru care Isarescu vrea sa-i limiteze gradul de ndatorare

Domnul Ionescu a luat un credit ipotecar in 2007. Pe atunci, rata lui la banca era cam un sfert din salariu. Vecinul lui, dl. Popescu, a luat saptamana trecuta un credit identic. Desi Ionescu si Popescu au salarii egale, rata lui Popescu este o treime din salariu. Cand vine vorba despre gradul de indatorare, Banca Nationala lucreaza cu un indicator opac dupa nume: DSTI. Adica, Debt-Service-To-Income, sau pe romaneste serviciul datoriei raportat la venitul disponibil. Si mai pe scurt, cat dai pe ratele bancare din salariul pe care il iei lunar. Un roman care are un salariu de 2. 000 de lei si plateste rate de 1. 000 de lei, are un DSTI de 50%. Cei care au luat credite pentru locuinte in ultima perioada simt mai puternic rata la salariu decat cei care au luat acelasi credit mai demult, arata un Raport publicat vineri dupa amiaza de Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala. continuă pe Hotnews

Trei motive pentru care Boris Johnson l admira tot mai mult pe Donald Trump

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, care la o receptie privata a afirmat ca il admira tot mai mult pe presedintele american Donald Trump, a explicat motivele pentru care a facut aceste afirmatii, informeaza site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

4 motive pentru care viitorul firmelor din retail va depinde de investitia in angajati

Criza economica din urma cu 10 ani a produs schimbari majore pe piata internationala. Pentru a ramane in linia de profit, firmele au preferat sa restructureze, insa analistii sustin ca ceea ce au castigat pe aceasta parte s-a transformat intr-un mare.

Motivul pentru care nu trebuie sa acoperi caruciorul bebelusului. Un simplu voal ii pune viata in pericol

Acoperirea caruciorului copiilor, fie si cu un voal subtire, poate genera un efect de sera foarte periculos, au stabilit cativa cercetatori suedezi. Acest simplu gest, acoperirea caruciorului in care plimbi.

Motivul ingrijorator pentru care Regina Marii Britanii nu a mai participat la un eveniment important

Regina Marii Britanii nu a mai participat la slujba la care trebuia sa fie prezenta din cauza unei indispozitii. Catedrala Saint Paul a tinut, joi, o slujba prin care a marcat cea de-a 200-a aniversare a.

Motivul pentru care ar trebui sa tii mereu telefonul in mana dreapta

Cercetatorii au demonstrat ca mana in care tinem telefonul cand vorbim are un rol important in calitatea sunetului. Profesorul Gert Frolund Pedersen, de la Universitatea Aalborg din Danemarca, arata,.

Si-au pus fiul sa participe la partidele lor de amor. Motivul socant pentru care au facut asta

Si-au pus fiul sa participe activ la partidele lor de amor, iar motivul este de-a dreptul socant. Cuplul si-a fortat fiul de 11 ani sa li se alature pentru a-l impiedica sa fie gay. Parintii l-au pus sa.

Ministerul Finantelor cere restituirea terenului pentru care Puiu Popoviciu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

Instanta a amanat iar solutionarea laturii civile a cauzei in care afaceristul Puiu Popoviciu a fost condamnat 7 ani de inchisoare, dupa ce reprezentantii institutiilor statului au cerut termen pentru studiul.

A furat o suma importanta de la compania pentru care lucra. Judecatorii au fost socati cand au aflat ce si-a cumparat barbatul cu acei banii

Matthew Farrimond a fost contabilul unei firme de constructii si a fost gasit vinovat pentru furtul a 370. 000 de lire sterline. Barbatul a luat banii pentru a duce o viata lipsita de griji, dar si pentru a-si cu.

Motivul uimitor pentru care o femeie a fost eliberata din inchisoare dupa ce si-a injunghiat sotul infidel

O femeie care si-a injunghiat sotul dupa ce a aflat ca acesta o insela cu o prietena, a fost eliberata din inchisoare pentru ca un judecator a decis ca agresoarea a fost supusa unui stres.

ştiri din Economie

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )