Libnet.ro
UNICEF

08:15

Economia SUA a picat cu 32% in al doilea trimestru, cel mai abrupt declin din 1947

Adevărul Adevărul,
Economia SUA a picat cu 32% in al doilea trimestru, cel mai abrupt declin din 1947

Economia Statelor Unite a scazut cu o rata anuala de 32,9% in perioada aprilie-iunie, cel mai abrupt declin de cand guvernul a inceput sa stocheze datele, in 1947, si de trei ori mai sever decat recordul anterior de 10% stabilit in 1958, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Eurostat: Scaderi istorice pentru economia UE si a zonei euro, in al doilea trimestru

In trimestrul doi din 2020, marcat de masurile de izolare din majoritatea statelor membre UE pentru a stopa raspandirea pandemiei coronavirus COVID-19), PIB-ul a inregistrat un declin de 12,1% in zona euro si de 11,9% in UE, comparativ cu precedentele trei luni, arata datele preliminare publicate vineri de Eurostat, citate de Agerpres. Sunt cele mai semnificative scaderi de cand se publica aceste date, respectiv 1995.

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2020 Economia Germaniei a inregistrat un declin record de 10%

Economia Germaniei s-a contractat cu 10,1% in trimestrul doi din 2020, dupa o scadere de 2,2% in precedentele trei luni, cel mai sever declin inregistrat vreodata.

Economia SUA a inregistrat cel mai sever declin de la Marea Recesiunev

Economia SUA a inregistrat in trimestrul doi din 2020 un declin record de 32,9%, a anuntat azi Departamentul american al Comertului, in urma colapsului cheltuielilor gospodariilor si a investitiilor companiilor, in timpul pandemiei de coronavirus COVID-19), conform Agerpres.

Rezultate trimestriale SUA: Amazon, cel mai mare castigator al pandemiei Facebook, crestere peste asteptari Alphabet (Google), pierde din venituri

O cifra de afaceri mai mare cu 40% pana la aproape 89 de miliarde de dolari si un profit net care se dubleaza la 5,2 miliarde: Amazon pare a fi cel mai mare castigator al pandemiei pentru al doilea trimestru al anului 2020, potrivit AFP. Facebook a raportat ca veniturile sale au crescut cu 11% in trimestrul doi, la 18,7 miliarde de dolari. Alphabet Google) isi vede profitul si veniturile in scadere, dar merge mai bine decat se astepta.

IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2020 Orange a inregistrat o cifra de afaceri de 242 milioane euro

Grupul Orange anunta astazi rezultatele financiare pentru cel de-al doilea trimestru al anului 2020, disponibile la 30 iunie.

Economia SUA intra oficial in recesiune dupa o contractare istorica a PIB-ului cu 32,9%

Economia SUA a inregistrat in trimestrul doi din 2020 un declin record de 32,9%, a anuntat azi Departamentul american al Comertului, in urma colapsului cheltuielilor gospodariilor si a investitiilor companiilor, in timpul pandemiei de coronavirus COVID-19), conform Agerpres.

Numarul utilizatorilor Spotify a crescut la 299 milioane in al doilea trimestru al anului

Numarul total de utilizatori activi lunar ai platformei Spotify a crescut in al doilea trimestru al anului la 299 de milioane, cu 29%, iar cel al abonatilor platitori, la 138 de milioane, cu 27%. in acelasi timp compania a inregistrat o crestere a costurilor operationale cu 48%, potrivit Variety, citat de news. ro.

Care este, de fapt, al doilea cel mai mare salariu din magazinele Lidl

Incepand din data de 1 martie, cel mai mic salariu oferit angajatilor retailerului german Lidl a crescut de la suma de 2. 100 de lei in mana, la 2. 500 de lei. Dar, care sunt cele mai mari venituri pe care le ofera compania si cui? Aflati raspunsul la aceasta intrebare in paragrafele urmatoare. Al doilea cel .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )