Libnet.ro
UNICEF

13:30

EUROSTAT: Inflatia in zona euro a crescut in iulie pana la 0,4%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Inflatia in zona euro a crescut in iulie pana la 0,4%

Rata anuala a inflatiei in zona euro a urcat usor pana la 0,4% in iulie, de la un nivel de 0,3% luna precedenta. continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat: Contractie economica record de 12,1% in Zona Euro

Institutul de statistica al Comisiei Europene, Eurostat, a anuntat vineri ca Zona Euro a inregistrat o contractie economica istorica de 12,1% in al doilea trimestru al anului ca urmare a impunerii masurilor de carantina pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, relateaza AFP. Cand vor incepe platile din cadrul masivului plan european de relansare ce aloca 80 mld. euro pentru Romania .

ANDREA ENRIA, BCE: Bancile din zona euro ar putea avea in curand dificultati daca actuala criza se va agrava

Bancile din zona euro ar putea avea in curand dificultati daca actuala criza se va agrava si va eroda capitalul acestora, a afirmat italianul Andrea Enria, presedintele cosiliului de supraveghere al Bancii Centrale Europene BCE).

Bancile din zona euro ar putea avea in curand dificultati daca actuala criza se va agrava - oficial BCE

Bancile din zona euro ar putea avea in curand dificultati daca actuala criza se va agrava si va eroda capitalul acestora, a afirmat italianul Andrea Enria, presedintele cosiliului de supraveghere al Bancii Centrale Europene BCE), intr-un interviu acordat CNBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )