Libnet.ro
UNICEF

22:45

Eurostat: Romania, Ungaria si Letonia, cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in februarie

Antena3 Antena3,
Eurostat: Romania, Ungaria si Letonia, cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in februarie

Rata anuala a inflatiei a crescut in februarie la 1,5% in zona euro si la 1,6% in Uniunea Europeana, de la 1,4% si, respectiv, 1,5% in luna precedenta, iar Romania, Ungaria si Letonia au inregistrat cele. continuă pe Antena3

EUROSTAT: Romania a avut cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din UE in februarie

Romania a inregistrat, in februarie, o rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, de 4%, cea mai mare din Uniunea Europeana UE) si de peste doua ori mai mare decat media UE 1,6%), potrivit datelor anuntate astazi, de Eurostat.

Eurostat: Romania a avut cea mai ridicata inflatie din UE in februarie

Romania a inregistrat in februarie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana UE), de 4%, in crestere de la 3,2% in ianuarie si depasind Ungaria, cu un nivel 3,2% in februarie, si Letonia, cu 2,8%, arata datele Biroului european de statistica-Eurostat, publicate vineri si citate de Mediafax.

DEZASTRUL ECONOMIC se confirma: Romania are cea mai mare rata anuala a inflatiei din UEin luna februarie

Romania se afla din nou la coada Europei. in luna februarie, tara noastra a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4%, conform datelor publicate vineri de Biroul european de.

Cine este cea mai puternica femeie din Romania, tanara care a facut show la Romanii au talent VIDEO

Cea mai puternica femeie din Romania, o tanara in varsta de 25 de ani, a facut show la Romanii au talent si i-a luat pe sus, la propriu, pe Smiley si Pavel Bartos.

Cine este cea mai puternica femeie din Romania, tanara care a facut show la Romanii au talent: As putea sa trag si un tir de 7 tone VIDEO

Cea mai puternica femeie din Romania, o tanara in varsta de 25 de ani, a facut show la Romanii au talent si i-a luat pe sus, la propriu, pe Smiley si Pavel Bartos.

Tinerii de la cea mai mare platforma de programare din Romania, alaturi de miscarea sieu. Mi-a fost mult mai usor sa ajung la New York decat la Bucuresti

Tinerii de la cea mai mare platforma de invatat programare din Romania, wellcode. ro, s-au alaturat vineri, 15 martie, miscarii Romania vrea autostrazi. Platforma, care are circa 50. 000 de utilizatori, si-a intrerupt activitatea pentru 15 minute, de la ora 15.

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

Cum au salvat romanii Asiei cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din tara. La vietnamezi nu exista Nu se poate!

Cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din Romania a recurs de la inceputul lunii martie la o solutie de criza pentru a putea onora comenzile: a importat 50 de muncitori dinVietnam. in Romania, lucreaza acum 1. 600 de vietnamezi, iar povestile lor sunt foarte asemanatoare cu cele ale romanilor plecati sa munceasca in Vest.

VIDEO Imagini impresionante din cea mai aglomerata intersectie din Iasi, in timpul protestului sieu

Mii de ieseni s-au alaturat manifestarilor civice organizate vineri, 15 martie, incepand cu ora 15. Imagini impresionante au fost surprinse din intersectia Podu Ros, cea mai aglomerata din Iasi.

Orban: Avem cea mai puternica lista pentru PE

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat astazi ca liberalii au cea mai puternica lista pentru PE, numindu-l pe Rares Bogdan, primul pe lista, un campion al luptei impotriva minciunii, pe Mircea Hava - campionul absorbtiei de fonduri UE, iar pe Gheorghe Falca - un primar de succes. Conform liderului PNL, Vasile Blaga se va bate pentru admiterea Romaniei in Schengen.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )