Libnet.ro
UNICEF

16:45

Kim Jong Un si-a trimis sora in Coreea de Sud pentru o intarire a relatiilor dintre cele doua tari

Hotnews Hotnews,
 Kim Jong Un si-a trimis sora in Coreea de Sud pentru o intarire a relatiilor dintre cele doua tari

Sora mai mica a liderului Kim Jong Un a vizitat miercuri zona demilitarizata coreeana pentru a-si prezenta omagiul fata de fosta prima doamna a Coreei de Sud, care a murit la inceputul acestei saptamani. Aceasta este primul semn de apropiere dintre cele doua tari din ultimele luni, scrie Washington Post. continuă pe Hotnews

Donald Trump se lauda cu o scrisoare foarte frumoasa de la Kim Jong-un. S-ar putea intalni pentru a treia oara

Un al treilea summit intre Donald Trump si Kim Jong-un este piosibil, insa mingea se afla in curtea Phenianului, a declarat John Bolton, consilierul lui Donald Trump pe probleme de securitate nationala, citat de.

Kim Jong-un si-a executat un general: Sfarsit oribil, intr-un bazin cu pesti piranha instalat in casa dictatorului nord-coreean

Kim Jong-un, dictatorul din Coreea de Nord, si-a executat unul dintre generali, care era acuzat ca planuia o lovitura de stat, aruncandu-l intr-un rezervor plin cu pesti piranha, potrivit Daily Mail preluat de.

Fratele vitreg al lui Kim Jong Un, Kim Jong Nam, asasinat in Malaysia, ar fi fost informator CIA

Fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong Un, Kim Jong Nam, asasinat in Malaysia in 2017, era informator al Agentiei Centrale americane de Informatii CIA), dezvaluie The Wall Street Journal WSJ), scrie.

Fratele vitreg al lui Kim Jong Un, Kim Jong Nam, asasinat in Malaysia, ar fi fost informator CIA

Fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong Un, Kim Jong Nam, asasinat in Malaysia in 2017, era informator al Agentiei Centrale americane de Informatii CIA), dezvaluie The Wall Street Journal WSJ), scrie Reuters.

Donald Trump spune ca a primit o scrisoare magnifica de la Kim Jong Un

Presedintele american Donald Trump a anuntat, marti, ca a primit o scrisoare magnifica de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe care l-a intalnit pentru prima data in urma cu un an, pe 12 iunie 2018, la Singapore, scrie AFP.

Fratele dictatorului nord-coreean ar fi fost informator pentru CIA! Kim Jong Nam a fost ucis in Malaezia, in anul 2017

Kim Jong Nam, fratele vitreg al dictatorului nord-coreean, care a fost ucis in Malaezia in anul 2017, ar fi fost un informator al Agentiei Centrale de Informatii CIA) din SUA, a anuntat Wall Street Journal luni, po.

WSJ: Kim Jong Nam, fratele vitreg al liderului Coreei de Nord, asasinat in 2017, era informator CIA

Kim Jong Nam, fratele vitreg al actualului lider de la Phenian, care a fost asasinat in februarie 2017 in Malaysia, era informator al Agentiei Centrale de Informatii din SUA, potrivit publicatiei The Wall Street Journal.

Stirile ProTV: Kim Jong-un si-a executat un general aruncandu-l intr-un bazin cu piranha. Metoda, inspirata dintr-un film

Liderul nord-coreean Kim Jong-un l-ar fi executat intr-un mod neobisnuit pe un general acuzat ca planuia o lovitura de stat.

Kim Jong-un are o noua metoda de executie, inspirata dintr-un film celebru: a taiat un general in bucati si l-a aruncat intr-un acvariu cu pesti piranha

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un a executat un general aruncandu-l intr-un acvariu plin cu pesti piranha, metoda aducand aminte de un film celebru, scrie The Sun.

Kim Jong-un, metoda de executie inspirata din filmele cu Bond: a taiat un general in bucati si l-a aruncat intr-un acvariu cu piranha

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un a executat un general aruncandu-l intr-un acvariu plin cu pesti piranha, metoda aducand aminte de un film celebru, scrie The Sun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )