Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rata somajului in UE, la cel mai scazut nivel din ultimii 19 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata somajului in UE, la cel mai scazut nivel din ultimii 19 ani

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,4% in aprilie, stabila comparativ cu luna precedenta, si in scadere fata de 7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate de Oficiul european de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Convocare la cel mai inalt nivel, ceruta de urgenta in Ucraina! Solicitarea vine dupa aparitia unui clip pe YouTube, in care Romania ar profita de ofensiva Rusiei pentru a recupera nordul Bucovinei (VIDEO)

Anatoli Matios, procurorul militar sef ucrainean, a cerut, duminica, convocarea unei reuniuni de urgenta la cel mai inalt nivel, dupa ce zilele trecute pe YouTube a aparut un filmulet propagandistic, in care.

Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinatia pentru recorduri absolute va continua sa existe intotdeauna. Ca urmare, daca te-ai intrebat vreodata care a fost cel mai mare caine, a purtat numele George si poate fi vazut in imaginile alaturate. Ieri am atras atentia asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astazi, este randul cainilor [] .

VIDEO O studenta daneza la economoie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copengaha si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

VIDEO O studenta daneza la economie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copenhaga si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

Studiu: Piata europeana de publicitate in medii digitale - cea mai rapida crestere din ultimii opt ani / A depasit 55 miliarde euro in 2018

Piata europeana de publicitate in medii digitale a crescut in 2018 cu 13,9%, pana la 55,1 miliarde de euro - cea mai rapida crestere din 2011 incoace, potrivit studiului AdEx Benchmark dar publicitatii de organizatia IAB Europe. Aceasta arata ca piata s-a dublat, astfel, fata de nivelul din 2012, principalele motoare de crestere fiind segmentele de video, mobil si social media.

E oficial: Acesta este cel mai frumos gol din acest sezon de Liga Campionilor (VIDEO)

UEFA a anuntat, marti, ca golul inscris din lovitura libera de Lionel Messi, in mansa tur a semifinalei dintre Barcelona si Liverpool, a fost ales de internauti drept cel mai frumos gol al sezonului 2018/19 al.

Digi24: Un roman de 20 de ani, cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Cine este Sebastian Dobrincu

Silicon Valley este faimoasa pentru ca a produs mii de profesionisti de succes, cu idei care au schimbat lumea. Este un loc perfect sa faci avere peste noapte, daca ai o idee inovatoare si spatiul perfect unde poti gasi finantare pentru cele mai nebunesti idei de afaceri. Este de inteles, de altfel, avand in vedere ca tehnologia este una dintre cele mai profitabile industrii din lume la ora actuala. Si una care a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimele decenii.

Studiu TomTom: Bucurestiul a fost in 2018 al treilea cel mai aglomerat oras din Europa

Bucurestiul se afla pe locul 11 in lume, in topul celor mai aglomerate orase in 2018, cu un indice de congestie timp petrecut in plus in trafic) de 48%, potrivit unui studiu realizat de TomTom. Indicele de congestie a scazut cu un procent fata de 2017. in Europa, Bucurestiul ocupa a treia pozitie, dupa Moscova si Istanbul, doua mega orase. Studiul cuprinde 403 orase din 56 de tari din intreaga lume.

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

Cel mai ciudat SCHELET din istorie tocmai a fost descoperit in Siberia: INCREDIBIL ce a iesit la iveala dupa mii de ani! (VIDEO, FOTO)

Un schelet vechi de 5000 de ani, descoperit in Siberia, a pus pe jar comunitatea oamenilor de stiinta. Osemintele gasite impreuna cu ciocuri si cranii de pasari, i-au lasat masca pe arheologii care cauta o.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )