Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rata somajului din SUA - la cel mai redus nivel din ultimii 50 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata somajului din SUA - la cel mai redus nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters, citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Rata somajului in SUA a atins cel mai scazut nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters.

Cursul valutar a explodat din nou: Lira sterlina, cel mai mare nivel din iunie 2016

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,7777 leieuro, in scadere cu 0,02% fata de valoarea atinsa vineri. Totodata, lira sterlina a continuat sa creasca si a atins cel mai ridicat nivel din iunie 2016 pana in prezent, aceasta a ajuns la5,6840 de lei.

Preturile mondiale ale alimentelor au atins cel mai ridicat nivel al ultimelor 26 de luni

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat in noiembrie 2019 cea mai mare crestere lunara din ultimele 41 de luni, de 2,7%, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 9,5%, de la 5,9% in luna precedenta, conform ultimului raport de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura).

Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana, aproape 28% din totalul cheltuielilor de consum

Romanii sunt europenii care cheltuiesc cel mai mult pentru alimente si bauturi racoritoare. Mai exact, estde vorba despre 27,8% din totalul cheltuielilor de consum. Ponderi peste media UE 12,1%) fiind consemnate.

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

Eurostat: Romanii cheltuie pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuie pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% di.

EUROSTAT: Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuiesc pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% din totalul cheltuielilor lor de consum, ponderi mari fiind consemnate si in Lituania 20,9%) si Estonia 19,6%), cu mult peste media europeana de 12,1%, potrivit datelor aferente anului 2018 publicate, luni, de biroul european de statistica Eurostat.

Ar putea fi cel mai ciudat animal de companie: de ce nu trebuia sa-l tina in casa

Cand vine vorba de animale de companie, cei mai multi opteaza pentru caini sau pisici, dar exista unii oameni care se arunca la intretinerea unor vietati mult mai ciudate. Uneori, de dragul originalitatii, risca sa-si puna viata in pericol sau sa aiba locuinta distrusa. incercand sa salveze un animalut de a la a fi omorat .

Finlanda: Social-democratii au ales-o pentru functia de premier pe Sanna Marin, ministrul Transporturilor in varsta de 34 de ani Va fi cel mai tanar premier din istoria tarii

Social-democratii din Finlanda, care conduc o coalitie guvernamentala formata din cinci partide, au ales-o duminica pe Sanna Marin, ministrul transporturilor in varsta de 34 de ani, sa devina premier saptamana viitoare, urmand sa fie cel mai tanar prim-ministru din istoria tarii, preluand aceasta functie dupa demisia lui Antti Rinne, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

VIDEO Joaquin (Betis), cel mai varstnic jucator care reuseste un hat-trick in La Liga

Joaquin, capitanul lui Betis Sevilla, a devenit cel mai varstnic fotbalist ce reuseste un hat-trick in La Liga, el marcand de trei ori in poarta lui Athletic Bilbao in victoria cu 3-2 de pe teren propriu, din etapa a 16-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )