Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ratele au fost amanate pentru unul din cinci credite

Adevărul Adevărul,
Ratele au fost amanate pentru unul din cinci credite

Aproximativ 22% dintre credite au rata amanata, in baza moratoriului legislativ, iar comportamentul la plata al acestor clienti se va vedea dupa 1 ianuarie 2021, a declarat, marti, Sergiu Oprescu, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor ARB), intr-o conferinta de profil, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

Studiu: Unul din trei pacienti grav bolnavi de COVID-19 a aratat o imbunatatire a starii dupa ce au primit ca tratament Remisivir

Unul din trei pacienti din Coreea de Sud grav bolnavi de COVID-19 a aratat o imbunatatire a starii lor de sanatate dupa ce au primit ca tratament remisivir produs de compania americana Gilead Sciences Inc.

Primaria Capitalei, noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, in contextul pandemiei COVID 19: separatoare de sticla intre vecini, televizoarele permise pe terasa la meciurile importante

Primaria Capitalei propune noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, in contextul pandemiei COVID 19: intre terasele vecine trebuie montate separatoare de sticla sau jardiniere inalte, perimetrul terasei va fi trasat de municipalitate, astfel incat sa se respecte un culoar de trecere de 4 m pe mijlocul strazii, iar televizorul va fi permis la marile evenimente cultural - sportive. in regulamentul din 2016 se cerea respectarea culoarului de 4 m, dar majoritatea comerciantilor nu respectau, iar folosirea televizorului pe terasa era interzisa.

Record de amenzi. Aproape 900 de terase au fost sanctionate pentru incalcarea regulilor de distantare sociala

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerulor Interne MAI), in perioada 3-10 iulie au fost verificate la nivel national peste 30. 035de firme si 119. 805 persoane, in ceea ce priveste respectarea.

Date in premiera: aproape jumatate de milion de romani au fost testati pentru coronavirus

In Romania au fost prelucrate, de la inceputul epidemiei de coronavirus 838. 935 de teste, potrivit ultimelor date oficiale, publicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica. in premiera, este facut public si numarul persoanelor testate.

Masca sanitara care respira singura, pentru blonda din tine

Pentru divele blonde, nu neaparat din cauza culorii parului, au motive de bucurie.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce trebuie sa faca ca sa ramana in Regatul Unit de la 1 ianuarie 2021

Incepand de la 1 ianuarie 2021, Marea Britanie va implementa un sistem de imigratie bazat pe puncte, prin care la intrarea in tara vor avea prioritate cei mai buni din lume, potrivit ministrului de interne Priti Patel. Noul sistem va pune capat liberei circulatii cu UE.

Franta va introduce teste sistematice pe aeroporturi pentru calatorii din tarile and rosii and

Franta va efectua in mod sistematic teste virusologice pe aeroporturi in zilele urmatoare pentru toti calatorii proveniti din tarile and rosii and , a anuntat duminica purtatorul de cuvant al guvernului, Gabriel Attal, la postul de televiziune BFMTV, transmite AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )