Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a avut in iulie cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a sasea luna la rand

Adevărul Adevărul,
Romania a avut in iulie cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a sasea luna la rand

Romania a inregistrat in iulie, pentru a sasea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,3%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,2%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

Un roman a incheiat primul an la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni

Medaliatul cu aur de anul trecut de la Olimpiada Internationala de Informatica, romanul Tamio Vesa-Nakajima, a incheiat primul sau an de studentie la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni si a fost ales presedinte al Societatii.

INTERVIU Lacramioara Bozieru, profa care se solidarizeaza cu elevul care este gay sau evreu: Minciuna este cea mai mare problema a sistemului educational

Lacramioara Bozieru nu este un dascal tocmai obisnuit. in fiecare dimineata cand ajunge la scoala, dupa ce se da jos de pe motor, incearca sa patrunda in mintile si sufletele elevilor. Ea este profesoara care aduce clatite, careia i te poti confesa daca esti gay si care isi va face un tatuaj pentru a se solidariza cu tine daca ai fost victima unui atac antisemit.

Cea mai mare retea de piste de biciclete va fi construita in centrul municipiului. Investitia va fi realizata pe fonduri UE

Muncipiul Deva va avea un traseu de aproape 3,5 kilometri de piste de biciclete, in zona centrala. Primaria va solicita fonduri de la Uniunea Europeana pentru finantarea investitiei.

Serena Williams a dezvaluit ce s-a intamplat chiar inainte decea mai mare infrangere din cariera sa. Nu am putut sa-mi scot din minte acest lucru

Serena Williams a explicat ce s-a intamplat inaintede a sufericea mai mare infrangere din cariera in meciul cu Johanna Konta care a reusit, inturneul de la San Jose, sa se impuna.

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

Lili Sandu si Whats UP se pregatesc pentru cea mai intensa incercare a vietii lor Exatlon

Echipa Faimosilor, care va pleca in curand in Republica Dominicana pentru filmarile noului sezon al reality show-ului Exatlon, prinde contru. Lili Sandu si Whats UP au raspuns cu DA in fata noii provocari.

Cum se face cea mai buna zacusca ardeleneasca, reteta ca la mama acasa

Dintr-o combinatie echilibrata de ardei, vinete si rosii proaspete gospodinele din Ardeal obtin cea mai buna reteta de zacusca. Una din cele mai populare conserve pentru iarna se prepara alegand ingredinete de sezon de cea mai buna calitate.

Pretul energiei electrice este cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM are, astazi, o medie de 268 de lei pe MWh, nivel cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani, in ziua de 2 august, tot o zi de joi, potrivit datelor publicate pe site-ul operatorului bursier.

Pretul energiei s-a incins pe burse: este cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM are joi o medie de 268 de lei pe MWh, nivel cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani, in ziua de 2 august, tot o zi de joi, potrivit datelor publicate pe site-ul operatorului bursier.

Romnia - cele mai accelerate scumpiri din UE, pentru a sasea luna consecutiv. Populatia a continuat sa consume, dar din import

Romania a inregistrat in luna iulie 2018 o crestere cu 4,3% a indicelui armonizat al preturilor de consum, avand astfel cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, pentru a sasea luna consecutiv, conform datelor publicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. De asemenea, Romania a facut importuri masive de produse agrocalimentare in prima parte a anului, conform datelor INS obsinute de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )