Libnet.ro
UNICEF

00:06

Romania si Ungaria au avut cea mai mare rata a inflatiei din UE la finalul anului trecut

B1 B1,
Romania si Ungaria au avut cea mai mare rata a inflatiei din UE la finalul anului trecut

Ungaria si Romania sunt statele din Uniunea Europeana care au avut in decembrie cele mai mari rate anuale ale inflatiei - 4,1%, respectiv 4%, arata datele Eurostat. Media la nivelul Uniunii a fost de 1,6%, iar. continuă pe B1

BCE: Grecia, Cipru, Portugalia si Italia au cea mai ridicata rata a creditelor neperformante

Creditorii eleni au cea mai ridicata rata de imprumuturi neperformante NPL) in randul institutiilor supervizate de Banca Centrala Europeana, a anuntat ieri BCE, transmite Reuters, conform Agerpres.

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii.

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii, relateaza News. ro.

Romania, a doua cea mai dinamica piata auto din Europa

Romania a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, anul trecut, fiind inregistrata o crestere a .

China se confrunta cu cea mai scazuta rata a natalitatii dupa 1949

Rata natalitatii in China a scazut anul trecut la cel mai scazut nivel de la fondarea Republicii Pop.

China: 2019, cea mai scazuta rata a nasterilor in 70 de ani de guvernare comunista

Desi China a abandonat in 2015 politica unui singur copil, numarul sarcinilor nu au crescut, ceea ce duce la teama unei crize demografice, conform AlJazeera .

Mesajul sfasietor al familiei unui buzoian disparut de trei luni in Italia. Care este cea mai mare teama a rudelor sale

Familia unui buzoian plecat in Italia, care a disparut cu trei luni in urma, este disperata si apeleaza la ajutorul comunitatii romanesti din Peninsula pentru a fi ajutata sa-l gaseasca. Niculaie Podaru este nascut pe 1 noiembrie 1980 si are 39 de ani.

Piata valutara se zdruncina din temelii: Euro creste vertiginos, iar francul elvetian atinge cea mai mare valoare din ultimii 5 ani

Cutremur pe piata valutara. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7798 leieuro, in crestere fatad e ziua precedenta. De asemenea, francul elvetian a continuat.

Cati romani primesc pensii speciale. Cea mai mare pensie este de 18.716 lei si este primita de un magistrat

Numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii decembrie 2019, de 9. 359 persoane, in crestere cu 1,9% plus 175 de persoane) fata de perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP).

Piata auto europeana a crescut anul trecut - Dacia a avut cel mai bun an, ce marci au crescut cel mai mult si cine s-a dus in jos

In UE s-au inmatriculat 15,3 milioane de masini noi anul trecut, cu 200. 000 peste 2018, iar Dacia a avut cel mai bun an de pana acum, cu 572. 000 de unitati. Piata a scazut in doar opt tari UE, iar Germania a ramas, la mare distanta, piata numarul 1. Polonia este cea mai mare piata din regiune, cu 555. 000 de masini noi. in Bulgaria s-au inmatriculat 35. 000, in Romania 161. 000, iar in Ungaria, cu 4. 000 mai putini.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )