Libnet.ro
UNICEF

14:15

Salariul minim. Analiza de impact si cele trei scenarii ale Guvernului in toate cazurile, ar fi o crestere cu 7,2%, insa diferentele sunt date de unele mecanisme de corectie

Hotnews Hotnews,
 Salariul minim. Analiza de impact si cele trei scenarii ale Guvernului in toate cazurile, ar fi o crestere cu 7,2%, insa diferentele sunt date de unele mecanisme de corectie

Guvernul a prezentat o analiza de impact privind salariul minim brut garantat in plata pentru anul 2020. Potrivit documentului, au fost luate in calcul trei scenarii de crestere, toate trei avand in vedere o majorare cu 7,2%, respectiv de la 2080 lei la 2230 lei. Diferenta este data de instituirea unui mecanism de corectie in functie de dinamica cresterii economice, in cazul scenariului 2, si de instituirea unui mecanism de corectie in functie de rata somajului, in cazul scenariului 3. continuă pe Hotnews

Salariul minim creste de anul viitor. Cele trei scenarii de majorare

Salariul minim va creste de la 1 ianuarie 2020, cu 7,2% pana la 2. 230 lei, dar numai pentru persoanele fara studii superioare. Premierul Ludovic Orban a prezentat marti cele trei scenarii de majorare a salariului minim.

Salariul minim. Guvernul nu se grabeste sa aprobe majorarea Ministrul Muncii: Nu dorim sa luam decizii peste noapte, nu am pus partenerii sociali in fata faptului implinit

O noua intalnire intre reprezentantii Guvernului si cei ai sindicatelor si patronatelor pentru a discuta cresterea salariului minim va avea loc peste o saptamana, a anuntat marti Violeta Alexandru, ministrul muncii, finalul unor consultari cu partenerii sociali. in cadrul intalnirii de marti, patronatele si sindicatele au primit o analiza de impact, cu trei scenarii de crestere a salariului minim garantat in plata pentru anul 2020. in luna ianuarie va mai avea loc o intalnire cu partenerii sociali pe tema salariului minim, pentru a analiza eventuale imbunatatiri pentru anii urmatori, a precizat ministrul muncii.

Ionel Danca, trei scenarii pentru cresterea salariului minim: Guvernul propune majorarea cu 7,2%, de la 2.080 de lei la 2.230 de lei

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, dupa reuniunea Consiliul National Tripartit pentru Dialog Social, ca au fost luate in considerare trei scenarii.

Guvernul Orban creste salariul minim in 2020. Ministrul Muncii: Nu dorim sa luam decizii peste noapte sau fara sa tinem cont de parerile celor implicati (VIDEO)

Guvernul Orban va creste salariul minim in anul 2020, dupa ce au o analiza interministeriala a aratat ca acest lucru este fezabil si nu afecteaza competitivitatea economiei romanesti. Rezultatul.

SALARIUL MINIM. Cu cat creste, de fapt, salariul minim in 2020. Anuntul oficial al Guvernului Orban

Salariul minim pe tara pentru anul 2020 creste la nivel brut cu 150 de lei, iar la nivel net cu 83 de lei, a afirmat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Rezultatul.

SALARIUL MINIM. Anuntul-soc facut de ministrul Finantelor: Se va renunta, este discriminatoriu

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat ca de anul viitor se va renunta la salariul minim diferentiat pentru studiile superioare, deoarece este discriminatoriu. Romania.

SALARIUL MINIM. Cati bani primesc in plus angajatii, incepand cu anul 2020. Anuntul oficial al Guvernului Orban

Salariul minim pe tara pentru anul 2020 creste la nivel brut cu 150 de lei, iar la nivel net cu 83 de lei, a afirmat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Rezultatul.

SALARIUL MINIM. Surse: Guvernul va sustine ca salariul sa fie majorat cu 7,2%

Informatie in exclusivitate despre majorarea salariului minim. Surse din Guvern spun ca Executivul va sustine, in cadrul discutiior de azi cu patronatele, sindicatele si BNR, varianta ca.

IONEL DANCA: Salariul minim pentru anul 2020 creste la nivel net cu 83 de lei

Salariul minim pe tara pentru anul 2020 creste la nivel brut cu 150 de lei, iar la nivel net cu 83 de lei, a afirmat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

Ministrul Finantelor renunta la salariul minim pentru studii superioare: Discriminare a fost cand s-a introdus

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat ca de anul viitor se va renunta la salariul minim diferentiat pentru studiile superioare, deoarece este discriminatoriu.

ştiri din Economie

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )