Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sezonul estival a crescut numarul persoanelor cu restante la plata creditelor

Hotnews Hotnews,
 Sezonul estival a crescut numarul persoanelor cu restante la plata creditelor

Dumitru munceste mult si asteapta cu nerabdare vara, perioada sa preferata. in fiecare an isi ia sotia si copiii, cele doua fetite, acum in varsta de 8 si 9 ani, pe cateva dintre insulele grecesti. Pe langa aceasta vacanta de circa o saptamana, mai cheltuieste banii economisiti in timpul anului pe weekend-uri prelungite pe litoralul romanesc si la munte, pentru ca fetele ii cer sa urce la cota. Rata apartamentului de trei camere o amana vara. Chiar a cerut bancii, anul trecut, sa ii faca un plan diferit de plata a ratelor. Le-am zis sa platesc in plus in celelalte luni, dar sa nu mai am rate in lunile de vara. Stiti ce mi-au zis? Ca nu permite sistemul. Avem IT-sti buni in tara. Chiar nu este in stare banca sa-si upgradeze sistemul?. in situatia de amanare a platii ratelor in sezonul estival se afla multe alte persoane, conform datelor oficiale. continuă pe Hotnews

Cum a crescut numarul de turisti in Delta Dunarii. Romanii invata sa faca din nou concedii in tara

Chiar daca datele statistice oficiale nu au aparut inca, operatorii din turism spun ca locurile de cazare din Delta Dunarii au fost ocupate la capacitate maxima in lunile iulie si august. in comparatie cu litoralul, in Delta si luna septembrie, si chiar octombrie, se anunta a fi la fel de bune. Estimarile specialistilor sunt optimiste: numarul turistilor s-ar putea dubla fata de anul trecut.

A crescut numarul de pensionari in judetul Mehedinti

Numarul mediu al pensionarilor din sistemul asigurarilor sociale de stat, inregistrati in judetul Mehedinti in trimestrul I al anului 2018 a fost de 59. 044 persoane, in crestere cu 283 de persoane fata de trimestrul anterior.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )