Libnet.ro
UNICEF

19:45

Topul municipiilor si oraselor pe care cei mai multi romani le abandoneaza. Cea mai mare rata a plecarilor este in orasul despre care primarul spune ca oricui ii e greu sa-l paraseasca

Hotnews Hotnews,
 Topul municipiilor si oraselor pe care cei mai multi romani le abandoneaza. Cea mai mare rata a plecarilor este in orasul despre care primarul spune ca oricui ii e greu sa-l paraseasca

Anul trecut, peste 400. 000 de romani au parasit localitatea in care locuiau, mutandu-se in alta parte- fie in tara fie in strainatate. Ori se casatoreau, ori isi gaseau un job mai bun, ori localitatea in care traisera nu le mai oferea sperante pentru viitor. Media plecarilor cu domiciliul din ultimii 5 ani este de aproximativ de 375. 000an. Anul trecut, bariera celor 400. 000 de plecari a fost depasita. continuă pe Hotnews

Cati bani castiga, de fapt, un preot care are parohie in Bucuresti? Multi romani viseaza la acesti bani

Ca in orice domeniu, si in cel al preotiei veniturile incasate sunt in functie de experienta si de ierarhie. Astfel, un preot care se afla la inceputul carierei trebuie sa se multumeascacu un salariu net de doar 2. 000 de lei. Dupa ceva timp, preotul poate ajunge la un salariu net de 3. 000 de lei.

Kaufland, vestea momentului in Romania. Multi romani vor fi interesati

Romania este in plina criza economica, si cu toate astea companii mari anunta crearea de nopi locuri de munca, la nivel national. Un astfel de anunt a venit din partea retailer-ului german Kaufland. Kaufland creaza peste 1. 000 de noi locuri de munca Dupa ce a achizitionat noi spatii unde sa construiasca noi retele de magazine, .

Cum arata sotia lui Marcel Iures, unul dintre cei mai cunoscuti actori romani

Marcel Iures, in varsta de 69 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania. Acesta a jucat si in cateva filme de top la Hollywood. Cu toate acestea, sotia sa, Irina, a preferat sa fie o.

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Declaratiile de avere ale celor sus pusi in stat arata o bunastare graitoare, socotind chiar si numai veniturile lor anuale, care depasesc de patru ori sumele pe care le incaseaza seful statului, Klaus Iohannis. Cu banii stransi in cele patru anotimpuri, nababii pot cumpara un apartament cu 3-4 camere intr-o zona din inima Capitalei. Cine .

Anuntul care pune pe jar tenisul mondial! Simona Halep si Ion Tiriac sunt cei mai afectati

Pandemia de coronavirus a blocat mare parte a acestui sezon si continua sa afecteze tenisul in intreaga lume. Ion Tiriac a anuntat ieri, printr-un comunicat, ca autoritatile locale i-au recomandat sa nu organizeze turneul de la Madrid. Miliardarul roman, patronul competitiei din Spania, spunea ca va lua o decizie in scurt timp. Conform jurnalistilor de .

Cei mai bogati oameni din lume. 26 de persoane au jumatate din averea globala

Jumatate din averea lumii este detinuta de doar 26 de persoane. Populatia totala a lumii insumeaza 7,8 miliarde de oameni. Astfel, Antonio Guterres, secretarul general al ONU, spune ca lumea sufera de inegalitate. Cele mai bogate 26 de persoane din lume detin jumatate din averea globala. Restul este detinut de 7,8 miliarde de oameni 26 .

Absolut socant! Ce risca cei care nu se spala pe dinti - Studiu facut timp de 20 de ani!

Mai multi cercetatori britanici au facut timp de 20 de ani un studiu pentru a aratat ce risca cei care nu se spala pe dinti. Va amintim ca cei mai multi romani cumpara o periuta o data la 2-3 ani.

Angajatii romani sunt ingrijorati de cresterea numarului de cazuri de COVID, dar nu cred ca ar trebui reintrodusa starea de urgenta - sondaj

Mai bine de jumatate 55%) dintre angajatii romani care au raspuns unui sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs se declara foarte ingrijorati de cresterea numarului de imbolnaviri cauzate de coronavirus, dar nu considera ca ar trebui reintrodusa starea de urgenta. Cei mai multi dintre respondenti 47%) sunt de parere ca o noua stare de urgenta ar distruge economia, iar alti 10% spun ca situatia nu este inca atat de grava. 36% dintre angajatii romani considera, insa, ca e nevoie de masuri mai drastice pentru a limita raspandirea virusului.

Boala care ucide din cauza rusinii. Este a doua cauza de mortalitate in Romania. Ce puteti face acasa

Boala care ucide din cauza rusinii. Cancerul de colon si rect ucide din ce in ce mai multi romani anual. Specialistii spun ca numerosi oameni isi pierd viata pentru ca le este rusine sa mearga la medic. Iata ce puteti face acasa pentru a depista boala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )