Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zona euro: Rata somajului scade la 8,1% n august, minimul ultimilor 10 ani

Hotnews Hotnews,
 Zona euro: Rata somajului scade la 8,1% n august, minimul ultimilor 10 ani

Rata somajului in zona euro a scazut in august la 8,1%, cel mai mic nivel din noiembrie 2008, a anuntat luni oficiul european pentru statistica Eurostat, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Rata somajului a crecut la 4,3%

Rata somajului in august 2018 a urcat cu 0,1 puncte procentuale, la 4,3%, comparativ fata de cea inregistrata in luna precedenta 4,2%), numarul somerilor in cazul barbatilor fiind in crestere, informeaza, Institutul National de Statistica INS).

Rata somajului in Germania - la cel mai scazut nivel

Numarul somerilor din Germania a inregistrat o scadere peste asteptari in luna septembrie, astfel ca rata somajului a atins cel mai redus nivel de dupa reunificarea tarii in 1990, arata datele publicate astazi de Oficiul federal pentru munca, transmit Reuters si AFP.

Rata anuala a inflatiei in zona euro a crescut, in septembrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a crescut, in septembrie 2018, pana la 2,1%, de la 2% in luna precedenta, arata o estimare preliminara publicata vineri de Eurostat. Conform Reuters, citata de Agerpres, cifra comunicata de Eurostat este in linie cu estimarile analistilor. in acest moment, inflatia din zona euro este usor peste obiectivul tinta al BCE, respectiv o crestere a preturilor mai mica, dar apropiata de 2%.

Inflatia in zona Euro a urcat la 2,1% in aceasta luna

Rata anuala a inflatiei in zona euro a crescut in septembrie 2018 pana la 2,1%, de la 2% in luna precedenta, arata o estimare preliminara publicata astazi de Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )