Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum poti cumpara o casa pentru care sa platesti rate peste trei ani

Adevărul Adevărul,
Cum poti cumpara o casa pentru care sa platesti rate peste trei ani

Romanii care-si doresc sa achizitioneze o locuinta, dar nu au deocamdata banii necesari platii ratelor, pot cere acordarea unei perioade de gratie de maximum trei ani. continuă pe Adevărul

Cum poti cumpara o casa, pentru care sa platesti rate peste 3 ani

Romanii care-si doresc sa achizitioneze o locuinta, dar nu au deocamdata banii necesari platii ratelor, pot cere acordarea unei perioade de gratie de maximum 3 ani.

Dacia Duster s-a luat la intrecere cu un tanc rusesc. inca un motiv pentru care a meritat sa-l plimbe pe Papa prin Romania si pe Dragnea la Rahova

Dacia Duster se vinde in Rusia ca Renault Duster, la fel ca in India. Rusii au vrut sa testeze un astfel de model intr-un poligon in care de obicei sunt testate tancurile armatei. Dupa o tura in care pilotul a tras cat a putut de automobil si l-a impotmolit in noroi, Dusterul a fost modificat [] .

Schimbare de ultima ora! Motivul pentru care Papa nu a mai ajuns la Bacau. Tot orasul era in sarbatoare

Papa Francisc trebuia sa aterizeze la Bacau, sambata dimineata, insa vremea rea i-a dat planurile peste cap. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo. in cele din urma, avionul in care se afla a aterizat la Targu Mures. Papa Francisc nu a mai ajuns la Bacau Chiar daca aeronava in care se [] .

Care este motivul pentru care Papa Francisc a venit in Romania

Papa Francisc efectueaza o vizita istorica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Este al doilea Papa care ajunge in Romania, dar ar fi de remarcat ca au trecut 20 de ani de cand ultimul Suveran Pontif vizita Romania. Primul cap al Bisericii Catolice care a ajuns in Romania a fost Papa Ioan Paul al [] .

Detalii noi despre asasinul politistului din Timis. S-au gasit urme de sange in casa in care s-ar fi ascuns criminalul

Imagini cu casa in care se banuieste ca s-ar fi ascuns asasinul politistului din Timis. Fortele Speciale au descins in urma cu putin timp la casa respectiva aflata la doar cativa kilometri departare de.

Noul cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod rutier le creeaza multe neplaceri soferilor romani, in conditiile in care au fost introduse amenzi colosale pentru un gest atat de comun pe strazile din Romania, anunta evz. ro.

Motivul pentru care Papa Francisc nu a mai plecat cu elicopterul de la Sibiu catre Blaj

Papa Francisc nu a mai plecat, duminica dimineata, cu elicopterul, asa cum era programat, din Sibiu, spre Campia Libertatii, din cauza cetii care era la Blaj. Acesta a ajuns cu masina, pe DN14. Primarul.

eMAG reduceri. 3 televizoare spectaculoase pentru care iei voucher de 200 de lei

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag. ro are oferte la o multime de televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD care au diagonala mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )