Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezastru pentru romanii cu rate in euro. Cursul a explodat! E un nou maxim istoric

Antena3 Antena3,
Dezastru pentru romanii cu rate in euro. Cursul a explodat! E un nou maxim istoric

Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri,un curs de referinta de 4. 7569 lei, aceasta fiind a zecea oara, in luna ianuarie, cand. continuă pe Antena3

Ben-Oni Ardelean (PNL), la Antena 3: Guvernul Ciolos a fost un dezastru pentru tara / Fortele straine oculte si poza cu ciorapi a lui Ciolos

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a declarat luni seara, la Antena 3, ca nu intelege cum a ajuns Dacian Ciolos sa conduca guvernul fiind un om care nu are nici cea mai mica practica de guvernanta. Deputatul spune despre guvernul Ciolos ca a fost un dezastru pentru tara si vorbeste despre forte oculte straine care ar sta in spatele fostului premier aducand drept argument multele aprecieri pe care le are Ciolos pe Facebook la o poza cu niste ciorapi.

Veste de ultim moment pentru romanii din Marea Britanie! Ce decizie importanta a luat Guvernul britanic

Veste buna pentru romanii din Marea Britanie, dupa ce Guvernul britanic a anuntat ca va elimina taxa de 65 de lire sterline perceputa cetatenilor comunitari, care solicita statutul de rezident permanent,.

Peste 1.500 de joburi disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Romanii care vor sa lucreze in strainatate pot alege din cele peste 1. 500 de joburi puse la dispozitie de angajatori. Cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Spania, Marea Britanie si Olanda.

Anunt important pentru romanii care vor sa ramana in Marea Britanie dupa Brexit. Ce trebuie sa faca

Cetatenii europeni stabiliti in Marea Britanie, inclusiv romanii, pot incepe procedura de solicitare a statutului de rezident permanent, daca doresc sa ramana in aceasta tara dupa Brexit. Guvernul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )