Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rate mai mari la banci, efectul de bumerang al noului indice pentru credite

Adevărul Adevărul,
Rate mai mari la banci, efectul de bumerang al noului indice pentru credite

Guvernul a promis masuri pentru ca ratele romanilor sa scada la jumatate, dar a reusit exact opusul: unele rate sunt acum mai mari. continuă pe Adevărul

Rate mai mari la banci, dupa introducerea noului indice de credite

Dupa ce declarase razboi BNR si bancilor si promisese rate mai mici la credite, Guvernul PSD a venit cu un nou indice de calcul al imprumuturilor. Social-democratii au promis una, dar rezultatul este altul. Indicele ROBOR, cel care avea fluctuatii care duceau, uneori, la cresterea ratelor la banci, a devenit istorie. Acest indice a fost [] .

Salariul mediu net a fost de 3075 lei in martie. Cele mai mari salarii au fost in ITC, iar cele mai mici in industria ospitalitatii

In luna martie 2019, salariul mediu net a fost de 3075 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 142 lei +4,8%), au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in ITC 7491 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1752 lei). Fata de martie 2018, cele mai mari cresteri au fost in activitati extractive si in constructii, aceste cresteri depasind 40%.

Cine primeste cele mai mari subventii din agricultura. Arabii, pe primul loc

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut 30 de milioane de euro de la stat. Beneficiarul celei mai mari subventii a fost SC Agricost SA, cumparata anul trecut de arabi.

Gigi Becali s-a hotarat: El are cele mai mari sanse sa devina noul antrenor al FCSB! De ce nu-l mai vrea pe Sumudica

Gigi Becali a marturisit ca Marius Sumudica nu mai este in pole-position pentru a veni la carma FCSB-ului, principalul favorit fiind Edward Iordanescu, fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu, potrivit.

Romania, unul dintre cei mai mari producatori de energie la nivel european, si-a sporit importurile

Considerata de oficialii europeni drept cel mai mare producator de gaze naturale din Uniune, cu circa 97-98% si doar 2-3% importuri, dar si de energie electrica, Romania a ajuns sa sporeasca considerabil cantitatile de gaze sau energie importate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )