Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

Rate mai mari la Prima Casa, din cauza noului indice pentru credite

Adevărul Adevărul,
Rate mai mari la Prima Casa, din cauza noului indice pentru credite

Creditele prin programul guvernamental Prima Casa ar putea deveni mai scumpe decat un credit ipotecar standard, odata cu calcularea ratelor dupa noul indice care inlocuieste ROBOR. continuă pe Adevărul

Rate mai mari la Prima Casa, din cauza noului indice pentru credite

Creditele prin programul guvernamental Prima Casa ar putea deveni mai scumpe decat un credit ipotecar standard, odata cu calcularea ratelor dupa noul indice care inlocuieste ROBOR. Doua banci iau in.

SUA, cheltuieli militare de zece ori mai mari decat ale Rusiei in 2018. Ce state au mai depasit Federatia Rusa la acest capitol

Institutul International pentru Cercetari de Pace din Stockholm SIPRI) a anuntat ca, in anul 2018, cheltuielile militare mondiale au constituit 1,8 trilioane de dolari americani, cu 2,6% mai mult decat in 2017. Pentru prima data in ultimii 12 ani, Federatia Rusa nu a intrat in top 5 tari ale lumii cu cele mai mari cheltuieli la capitolul aparare.

VIDEO Mai multe masini au tras pe dreapta pe DN 1, in Comarnic, din cauza grindinei

Mai multe masini s-au oprit, duminica, pe DN 1, in zona localitatii Comarnic, din cauza grindinei, relateaza Mediafax. Meteorologii au emis avertizari ca in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade de instabilitate in prima zi de Paste.

Phenianul avertizeaza cu privire la pericole tot mai mari de razboi

Coreea de Nord avertizeaza cu privire la pericole tot mai mari de razboi cu ocazia marcarii unui an de la summitul istoric intre liderii nord si sud-coreeni, pe care Coreea de Sud l-a marcat printr-o ceremonie boicotata de regimul de la Phenian, relateaza AFP.

Autocar rasturnat pe camp din cauza tornadei, in Calarasi. A fost activat planul rosu de interventie. Sunt sapte victime

Un autocar s-a rasturnat pe Autostrada Soarelui din cauza vantului. A fost declansat planul rosu de interventie. Stire in curs .

Comisia Europeana AVERTIZEAZA Romania din cauza problemelor din Justitie. Colegiul Comisarilor a fost informat

Uniunea Europeana va actiona rapid in relatia cu Romania din cauza problemelor statului de drept, a afirmat, marti, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, relateaza stiripesurse. ro, care citeaza agentia d.

Doua avioane au ratat aterizarea la Bucuresti, din cauza vanturilor puternice

Vremea pune probleme si avioanelor care ar fi trebuit sa aterizeze la Bucuresti. O cursa Tarom dinspre Barcelona si una BlueAir dinspre Dublin au ratat aterizarea din cauza vanturilor puternice. Citeste.

Aeronava care aducea Lumina Sfanta la Mitropolia Sibiului nu a putut ateriza din cauza ploii

Aeronava care aducea Lumina Sfanta de la Ierusalim, pentru credinciosii din Mitropolia Ardealului, nu a putut ateriza, sambata seara, la Sibiu din cauza ploii puternice. Avionul care a plecat din Bucuresti a fost redirectionat catre Cluj, transmite corespondentul Mediafax.

FOTOGALERIE Cum arata santierul MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania

Parintii copiilor bolnavi de cancer locuiesc pe un scaun. Pe un scaun vom sta si noi si nu ne ridicam pana nu vom strange 100. 000 de SMS-uri. Acum un an si jumatate incepea campania de strangere de fonduri pentru constructia MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania - spitalul Fundeni. Un an si jumatate mai tarziu, MagicHOME este aproape gata si este de asteptat ca in urmatoarele luni sa isi deschida portile.

Facebook anunta cele mai mari schimbari din ultimii ani. Se va pune accent pe grupuri, pe criptare si pe comunicare mai intima. News Feed-ul isi va pierde treptat rolul central

Mark Zuckerberg promisese in martie cea mai importanta schimbare de strategie pentru Facebook, dupa ce reteaua sociala a fost intens criticata in ultimele 18 luni. Acum, Zuckerberg a venit cu detalii si a anuntat ca Facebook se va schimba radical atat pe desktop, cat si pe mobil: va fi mai putin albastru in designul aplicatiilor si se va insista mult pe comunicarea in cadrul grupurilor. Zuckerberg spera sa diminueze cantitatea de continut abuziv, iar Facebook va primi noi unelte de business si de e-commerce. Stirea se actualizeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )