Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sfatul specialistilor pentru cei care vor sa isi cumpere o casa

B1 B1,
Sfatul specialistilor pentru cei care vor sa isi cumpere o casa

In decembrie 2018 au fost incheiate in jur de 36. 000 de tranzactii cu case si terenuri in toata tara, cu aproape 20. 000 mai putine fata de aceeasi luna din 2017, arata datele Agentiei de Cadastru, citate. continuă pe B1

Amenzi record pentru soferii care fac live la volan. Raman si fara permis!

Amenzi record pentru soferii care fac live la volan. Raman si fara permis! Citeste mai mult pespynews. ro .

Tabara PRO-UE din Marea Britanie si-a stabilit strategia pentru oprirea BREXIT! Ar fi cea mai mare rasturnare de situatie din istoria britanica moderna

Vin primele semne de speranta din arhipelag, dupa ce tabara remainerilor, cei care vor ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, si-a fixatun plan concret de actiuni pentru ca Parlamentul.

Tutuianu continua atacurile la PSD, acuznd modul n care au fost alocati banii catre judete: Unde sunt cei care se bateau cu pumnii n piept ca fac si dreg?

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, exclus PSD, continua atacurile la adresa conducerii partidului, acuzand modul in care au fost alocati de catre Guvern banii pentru judete si faptul ca Dambovita a fost nedreptatit: Unde sunt cei care se bateau cu pumnii in piept ca fac si dreg?.

Schimbari pentru utilizatorii Instagram. Vor putea posta continut pe mai multe conturi simultan

Aplicatia Instagram lanseaza prima facilitate a anului 2019. Astfel, utilizatorii vor putea posta acelasi continut pe mai multe conturi, in acelasi timp. Optiunea cea noua a fost deja integrata in.

UPDATE Amenda si suspendarea permisului pentru soferii care tin n mna telefonul mobil sau tableta, la volan / Sunt vizati si biciclistii - proiect

Soferii care tin in mana telefonul sau alte dispozitive mobile, la volan, vor fi sanctionati cu 20 de puncte amenda si le va fi suspendat permisul de conducere, potrivit unui proiect de lege pus in dezbatere publica de Ministerul Afacerilor Interne.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al Varsatorului perfect. Totul le merge bine!

Pe 20 ianuarie intram in zodia Varsatorului iar trei semne zodiacale se vor bucura din plin de aceasta schimbare. HOROSCOPBERBEC- Socializezi si iti faci relatiile potrivite. Urmeaza.

Propunerea privind inghetarea fondurilor pentru tarile care nu respecta statul de drept, la vot final in Parlamentul European

O propunere referitoare la posibilitatea inghetarii fondurilor europene in cazul tarilor care nu respecta principii ale statului de drept precum independenta judiciara si lupta impotriva.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )