Libnet.ro
UNICEF

12:01

Veste buna pentru romanii cu rate: Indicele ROBOR a scazut. La cat a ajuns

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru romanii cu rate: Indicele ROBOR a scazut. La cat a ajuns

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,32%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor. continuă pe Antena3

VESTE BUNA pentru romanii cu masini electrice! Tesla va instala puncte de incarcare rapida in Romania. Care sunt zonele vizate

Constructorul de automobile electrice Tesla a anuntat ca urmeaza sa instaleze in Romania trei puncte de incarcare rapida Supercharger. Statiile de incarcare electrica Tesla vor fi instalate in.

Veste buna pentru toata Romania: A fost cel mai bun an din istorie!

Performanta din sectorul agricol se datoreaza investitiilor majore din acest sector, agricultura romaneasca facand pasi majori spre modernizare, ale carei efecte se vad in productiile tot mai mari, potrivit.

Veste URIASA pentru TOTI romanii: De acum vor primi MAI MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie...

Vesti bune pentru toti cei care care au lucrat in mai mult tari europene. Angajatii care au lucrat in 31 de state de pe continent pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au activat. in .

Un roman din Parlamentul Germaniei, despre faptul ca Merkel va renunta la sefia CDU: O veste buna pentru Germania si intreaga Europa

Sefa Uniunii Crestin-Democrate, Angela Merkel, a anuntat oficial intr-o conferinta de presa ca nu va candida din nou la functia presedinte CDU in cadrul congresului partidului ce va avea loc in decembrie, la Hamburg. Ales anul trecut in Bundestag pe listele formatiunii de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania AfD), parlamentarul de origine romana Markus Frohnmaier a comentat pentru Adevarul decizia cancelarului Merkel.

RECALCULAREA PENSIILOR: Veste BOMBA pentru toti cei care aveau PENSII MICI! Pana cand se mai dau banii...

Noua Lege a pensiilor, care ar trebui sa se aplice integral de la 1 septembrie 2021, aduce si recalcularea veniturilor pentru o parte din pensionari. Proiectul, aprobat de Guvern, prevede mai multe situatii in care.

ştiri din Economie

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )