Libnet.ro
UNICEF

07:46

Vesti bune pentru romanii cu rate in lei! BNR a facut anuntul despre modificarea indicelui ROBOR

B1 B1,
Vesti bune pentru romanii cu rate in lei! BNR a facut anuntul despre modificarea indicelui ROBOR

Indicele ROBOR, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei, a scazut,marti, la 3,28%. Este minimul ultimelor 6 saptamani, potrivit BNR. Totodata, indicele ROBOR la sase luni a scazut. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani! ANAF renunta la popriri pentru datorii mici

Romanii nu se vor mai trezi cu conturile bancare blocate, din cauza popririlor puse de Fisc, daca au datorii mici. STIRI PE ACEEASI TEMA Avalansa popririlor: Milioane de conturi blocate de ANAF. ANAF nu va mai.

Vesti bune pentru conducatorii auto!

Ieri, 14 mai, a fost votata initiativa legislativa a colegului meu, deputatul PNL Florin Roman, referitoare la circulatia pe drumurile publice si scoaterea radarelor de pe masinile neinscriptionate ale politiei, cat si amplasarea lor in locuri vizibile.

Marian Godina, mesaj pentru romanii care au adunat bani de pe jos, la Iasi: Naivi, sarmani, mila?

Marian Godina a scris pe blogul personal un mesaj pentru romanii care au adunat bani de pe jos, in timpul mitingului PSD din Iasi. Politistul nu este de acord cu cei care cred ca boamenii care s-au aplecat dupa bani sunt naivi, sarmani si demni de mila. Cei care ma urmaresc de ceva vreme stiu [] .

HOROSCOP 15 MAI. Vesti minunate pentru doua dintre zodii. Vin ocazii fabuloase!

Horoscop 15 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Esti primit intr-un grup de persoane unde visai demult sa fii acceptat. O consideri o evolutie pentru tine, pentru ca esti.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )