Libnet.ro
UNICEF

22:15

Crestere usoara a ratei de dobanda pe 10 ani, in ultima saptamana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Crestere usoara a ratei de dobanda pe 10 ani, in ultima saptamana

Piata titlurilor de stat din Romania a incorporat evolutiile macro-financiare mondiale si europene si stirile interne in ultima saptamana, observandu-se o usoara crestere a ratei de dobanda la 10 ani, evolutie in convergenta cu cele inregistrate in SUA si Germania determinata de perspectivele de intrare in ciclul economic post-pandemie, arata Andrei Radulescu,economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. continuă pe Ziarul Bursa

Condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare, Sorin Strutinsky e de negasit. Partenerul de afaceri al lui Mazare a fost dat in urmarire nationala

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat definitiv luni la 10 ani si 8 luni de inchisoare pentru fapte de coruptie a fost dat in urmarire nationala de catre Politie, care a transmis ca face demersuri pentru emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia.

Antreprenorul Sorin Strutinsky a fost condamndat la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Constanta la o pedeapsa de 10 ani si 8 luni inchisoare pentru trafic de influenta, anunta Radio Europa Libera.

Antreprenorul Sorin Strutinsky a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Constanta la o pedeapsa de 10 ani si 8 luni inchisoare pentru trafic de influenta, anunta Radio Europa Libera.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, un apropiat al lui Radu Mazare, condamnat definitiv la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, a fost condamnat luni definitiv la 10 ani si 8 luni de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta, scrieInfo Sud-Est. Decizia.

Omul de afaceri constantean Sorin Strutinsky, considerat un apropiat al lui Mazare, condamnat definitiv la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, partenerul de afaceri al lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, a fost condamnat luni definitiv la 10 ani si 8 luni de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta, scrie Info Sud-Est. in prima instanta, in acest dosar, omul de afaceri fusese condamnat la 7 ani si 4 luni de inchisoare.

10 ani de la moartea Madalinei Manole. Marele ei fan, Daniel din Medgidia: Suflet gol, in zbor cazut, orbita de iubire, credeai ca ai totul si ai pierdut!

O scrisoare tulburatoare a fost postata de fanul nr. 1 al Madalinei Manole catre artista care s-a sinucis in urma cu 10 ani, chiar de ziua sa de nastere - 14 iulie. Daniel Gheorghe spune ca fata draga a muzicii romanesti i-a trimis semne de dincolo.

Povestea politistului care traieste de 10 ani cu un glont in creier, dupa ce a fost impuscat in timpul unei interventii

Un fost politist rus a vorbit despre cum a trait cu un glont in creier timp de zece ani, dupa ce a fost impuscat de un grup de infractori.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )