Libnet.ro
UNICEF

15:01

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Solutii pentru romanii care nu-si pot plati ratele

Antena3 Antena3,
Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Solutii pentru romanii care nu-si pot plati ratele

Romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci ar putea gasi intelegere, iar beneficiile ajung la zeci de mii de euro pentru un consumator. Astfel, suspendarea ratelor nu este singura solutie in perioada de criza, iar negocierea cu banca in cadrul Centrului de Solutionare a Litigiilor in domeniul bancar poate avea mai multe avantaje. continuă pe Antena3

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Dan Crivat, despre solutii de criza

Criza economica va afecta IMM-urile, astfel ca o parte dintre antreprenori vor fi nevoiti sa iasa din afacerile pe care le conduc, asta in vreme ce altii vor cauta noi oportunitati de intrare pe piata. O modalitate eficienta pentru gestionarea acestei crize economice este transferul de afaceri. Dan Crivat, broker de business a vorbit cu Daniel Apostol despre solutii de criza.

Alerta pentru romanii care au cont bancar: se poate ramane fara bani intr-o secunda

Pe fondul crizei medicale, s-au inmultit si problemele. Cele mai mari vizeaza direct cardurile si conturile bancare. Un avertisment recent ne arata cum functioneaza mecanismul. CERT-RO a.

Linie gratuita pentru romanii cu depresie, din cauza coronavirus

Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti a lansat o linie de consiliere gratuita pentru persoanele care au suferinte emotionale in acesta perioada dificila.

Aeroportul din Viena va oferi teste COVID-19 contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina

Aeroporul din Viena va oferi teste de coronavirus contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina de 14 zile.

Scade varsta de pensionare. Cine sunt romanii care vor iesi mai devreme la pensie

Exista si vesti bune in aceasta perioada tulbure. La Parlament e un proiect de lege care ar reduce varsta de pensionare. Ce se intampla de acum? Proiectul de lege a trecut prin adoptare.

Avertismentul pentru cei care stau la bloc in plina pandemie. Asa ceva e obligatoriu prin lege

Pe fondul crizei medicale au devenit mai evidente probleme pe romanii le au. Acum, cei care stau la bloc sunt vizati direct de-o situatie. Ca sa te tii cat mai departe de probleme in timpul.

Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie (I)

Paul Tassi, contributor senior la Forbes, scrie ca nu a citit vreodata o stire tech care sa-l faca mai fericit. Netflix tocmai a dezvaluit ca, dupa nesfarsite plangeri, le permite in sfarsit utilizatorilor sa schimbe setarile de autoplay si previzualizare pe conturile lor.

Veste neplacuta pentru cei care stau la bloc. Istoria se poate repeta, iar cei salvati pot fi doar cei cu centrale termice de apartamant

Bucuresti, cand vine vorba de incalzire, e impartit intre cei care au centrale termice de apartament si cei care au de la reteaua orasului. in acest context e bine sa stii ca sunt iar.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )